אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
לחמניות גבינה עשירות (בואיקוס)
/ איילת בן-יוסף
ציון גולשים:
(662 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1 חבילה קטנה קמח תופח (350 גרם)
1 גביע גבינה לבנה
1 ביצה
200 גרם חמאה מומסת
100 גרם גבינה בולגרית מפוררת
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
מעט שומשום לציפוי
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים (מלבד השומשום) בקערה, עד שמתקבל בצק אחיד. מניחים במקרר לחצי שעה של התגבשות והחלפת חווית.
מחממים תנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס).
יוצרים מהבצק לחמניות (20-30), מפזרים למעלה שומשום ואופים כ-20 דקות, עד שהן מזהיבות.
אופציה לגיוון:
- אפשר להכין לחמניות קטנטנות ולהטמין באמצע כל אחת מהן זית או קוביית גבינה נוספת (למשל מוצרלה מעושנת)
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©