בינתיים מכינים את המילוי: מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הבצל. כשהוא מתרכך ומזהיב מוסיפים את הבשר, מטגנים, מערבבים ומפוררים את העוף הטחון. כשהעוף מלבין מוסיפים את התירס ורוטב הברביקיו, מערבבים, מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול. מורידים מהאש.
מחממים תנור לחום גבוה. חוצים את תפוחי האדמה ובעזרת כפית מרוקנים אותם ומשאירים דפנות דקות (אבל לא דקות מדי). את התוך של התפוח מוסיפים למחבת עם הבשר.
ממלאים את תפוחי האדמה בבשר ומוסיפים "גבעה" של מילוי על כל תפוד. אופים בתנור כ-10 דקות, עד שהתפוח מזהיב.