בווק, או סיר שטוח, מחממים מעט שמן ומטגנים את נתחי העוף טיגון מהיר על להבה גבוהה, עד שמזהיבים מכל הצדדים. מוציאים את העוף מהמחבת ושומרים בצד.
מוסיפים עוד מעט שמן לסיר ומטגנים את הבצלים עד שמזהיבים. מחזירים את העוף ומוסיפים את מחית / אבקת הקארי והשום. מערבבים היטב ומטגנים שתי דקות תוך ערבוב.
מוסיפים עגבניות קצוצות, מים ודלעת, מכסים ומבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות, עד שהדלעת רכה (אבל לא מתפוררת).
מוסיפים את החומוס, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל (אם צריך, לרוב הקארי מספק את כל התיבול) ומורידים מהאש. מגישים עם אורז פרסי או בסמטי.