מניחים את כל חומרי הבצק, פרט לשמן, במיקסר ולשים במהירות איטית כ-5 דקות, או עד שמתקבל בצק רך ולא דביק. במידה והבצק דביק יש להוסיף מעט קמח, אם הוא יבש מידי מוסיפים מעט מים וממשיכים ללוש.
יוצקים את השמן למגש גדול ועמוק. מחלקים את הבצק ל-22 כדורים ומשטחים אותם קלות. כל כדור צריך לשקול 70-80 גרם. מניחים את הכדורים בצורה מסודרת, אחד ליד השני, בתוך השמן. מניחים לנוח לפחות שעה וחצי, במקום ללא רוח - אחרת הבצק עלול להתייבש. השמן משמש לשימון הבצק חיצונית בלבד ואינו נספג. אפשר להשתמש בשמן לאחר מכן לכל מטרה אחרת.
מערבבים את כל חומרי המלית.
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה.
משמנים את משטח העבודה. לוקחים כדור בצק אחד ו"פותחים" אותו בעזרת האצבעות, בתנועות סיבובית ומשיכה לצדדים, לעלה עגול גדול ודק - בקוטר של לפחות 50 ס"מ.
מקפלים שליש מהעיגול פנימה, לוקחים חופן של מילוי גבינה ומניחים לאורך הקיפול, במרחק של כסנטימטר מקצה הבצק. משאירים, בקצוות, רווח של 3 ס"מ מכל צד.
מקפלים את שולי הבצק על הגבינה, ואז מגלגלים הבצק לגליל ארוך. את הגליל מגלגלים לצורת שבלול ומניחים בתבנית (בתבנית תנור רגילה נכנסות כ-12 יחידות).