אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סלט אביבי עם עלים זעירים,תפוחים,בושרון ופרחי כובע הנזיר
/ פיליס גלזר
ציון גולשים:
(37 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
4 כוסות עלים ירוקים זעירים (כדאי "ביבי מיקס" המרכולים)
1 ראש חסה (עדיף חסה משי) מפורק ושטוף
3 תפוחים בינוניים ( או אפרסקים), פרוסים
1 גליל גבינת "בושרון" פרוס
2-3 כפות שומשום
שמן זית לטיגון
4-8 פרחי כובע הנזיר לא מרוססים לרוטב(להשיג אצל הירקנים, או הכי נחמד: פשוט לגדל לבד)
לרוטב:
3 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי או חומץ פטל
1/2 1 כפית חרדל מוכן (עדיף דיזו'ן עם גרגירים)
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה
"ביבי מיקס" לרוב שטופים. רצוי לבדוק, או לשטוף ולייבש. שוטפים ומיבשים היטב את החסה. מערבבים את העלים, החסה והתפוחים.
מערבים את החומרים לרוטב ושמים בצד.
פורסים את הגבינה ל - 12 פרוסת וטובלים בשומשום. מחממים במחבת זמן שית ומטגנים עד הזהבה. מניחים 3 פרוסות על כל סלט ומזליפים רוטב. מקשטים בפרחים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©