מחממים את התנור ל - 180 מעלות צלזיוס. מערבבים את כל החומרים היבשים מלבד הנבט, התמרים והצימוקים.
בקערה נפרדת מערבבים שמן, דבש ומים. יוצקים על הגרנולה ומעבדים בידיים כדי ליצור גושים קטנים. שמים בתבנית שטוחה בשכבה אחת (אפשר לרפד את התבנית בנייר אפייה) וקולים 20 דקות או עד שהחומרים משחימים קלות. מערבבים אחרי 10 דקות למנוע חריכה.
מוסיפים נבט ותמרים 5 דקות לפני גמר הקלייה. מוציאים, מוסיפים צימוקים, מצננים ומאחסנים בצנצנת זכוכית (בקיץ במקרר).
גיוון: אפשר להוסיף גם זרעי פשתן טחונים או שלמים, אך רצוי לעשות זאת בזמן השימוש כי הם מתחמצנים מהר.