אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מיני בורקס-פיצה
/ פיליס גלזר
עוד שיטה להפטר מגבינות קשות ולהאכיל גדוד.
ציון גולשים:
(178 מדרגים)
חומרים
400 גרם בצק עלים
200 גרם גבינה צהובה /קשקבל/עזים וכדומה
קטשופ
זיתים קצוצים או תוספת אחרת (קבנוס, פטריות, גבינה מעושנת,אנטיפסטי)
ביצה טרופה לציפוי
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 8-10 ס"מ.
מורחים על כל עיגול מעט קטשופ, מפזרים גבינה צהובה וזיתים. מקפלים את הבצק לשניים ומהדקים את הקצוות היטב.
מסדרים את הבורקסים בתבנית, מורחים ביצה טרופה (אפשר לזרות שומשום או קצח אם רוצים) ואופים כ-20 דקות, עד שהמאפים תופחים ומזהיבים.
את הבורקסים האלה אפשר להכין לעכשיו, או לאפות ולשמור בהקפאה לאורחים שנוחתים בהפתעה או למנצ'יס של אמצע הלילה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©