את הסלט הזה רצוי להכין כמה שעות לפני ההגשה כדי שיהיה לו זמן לשבת בנחת במקרר ולספוג את כל הטעמים.
ציון גולשים:
(45 מדרגים)
חומרים
2 בצלים קצוצים
2 קילו קישואים קלופים וחתוכים לקוביות
2 שיני שום קצוצות
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
1/4 צרור נענע קצוצה
שמן זית לטיגון
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
במחבת גדולה מטגנים את הבצל בשמן זית, על להבה נמוכה. כשהבצל מתרכך מוציאים אותו ושומרים בצד.
מוסיפים מעט שמן למחבת ומטגנים את הקישואים, גם כן על להבה נמוכה, עד שהם מתרככים, אך עדיין שומרים על צורתם (לא ממליחים את הקישואים כדי שלא יגירו נוזלים).
מורידים מהאש ומערבבים בקערה עם הבצל. מוסיפים פטרוזיליה, נענע, שום קצוץ ותבלינים.