מערבבים את השמרים עם המים ועם כף סוכר ומעמידים לכ-15 דקות - עד שמתחיל להיווצר קצף.
מניחים בקערת המערבל את חומרי הבצק כולל השמרים המומסים, ולא כולל המרגרינה, ומתחילים ללוש. מוסיפים את המרגרינה בהדרגה, תוך כדי לישה. הבצק אמור להתקבל רך, אבל אם הוא דביק מדי, אפשר להוסיף עוד מעט קמח.מכסים בנילון נצמד ומגבת, ומתפיחים כשעה.
מערבבים את כל חומרי המלית.
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים. מרדדים כל חלק לעלה בעובי קצת פחות מ-1/2 ס"מ ומחלקים לריבועים של כ-10X10 ס"מ.
מניחים מעט מלית במרכז ריבוע וסודרים כמעטפה. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים בביצה וזורים מעל סוכר וניל. מתפיחים שוב כ-1/2 שעה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (175 מעלות צלזיוס) במשך כ-25 דקות, או עד שהגביניות משחימות.