אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
עוגת פטריה
עוגה בחושה בסיסית
הכנת מגשים מצופים לעוגות מקושטות
עוגת סוכריה על מקל
קרם חמאה
/ מתוך הספר "עוגות יום הולדת"
מתכון בסיסי לקרם. אפשר להוסיף לו גרידת לימון או תפוז, או כל תוספת טעם אחרת.
ציון גולשים:
(197 מדרגים)
חומרים
125 גרם חמאה רכה
1.5 כוסות (240 גרם) אבקת סוכר
2 כפות חלב
אופן ההכנה
מקציפים את החמאה במערבל חשמלי לקבלת קציפה בהירה. מערבבים פנימה בהדרגה מחצית מאבקת הסוכר, את החלב ולבסוף את יתרת אבקת הסוכר.
אפשר להוסיף חומרי טעם וצבע.
לקרם שוקולד:
מנפים 1/3 כוס (35 גרם) אבקת קקאו לתוך החמאה המוקצפת יחד עם ההוספה הראשונה של אבקת הסוכר.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©