אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פשטידת בשר ופטריות
/ מירב
ציון גולשים:
(75 מדרגים)
חומרים
500 גרם בצק עלים מוכן
500 גרם בשר בקר טחון
2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות
1 בצל גדול
3 שיני שום כתוש
שמן לטיגון
2 כפות פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף אבקת מרק עוף
1/2 כפית מלח
1 ביצה טרופה
אופן ההכנה
קוצצים היטב את הבצל, מנגבים את הפטריות ופורסים אותן לפרוסות דקות.
מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים את הבצל, מטגנים עד להשחמה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן רכות.
מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא מאבד את צבעו הורוד. בזמן הטיגון שוברים את גושי הבשר בעזרת כף עץ.
מוסיפים את השום ומטגנים עוד כחצי דקה. מוסיפים את שאר התבלינים, מערבבים היטב ומסירים מהאש.
מרפדים תבנית אינגליש קייק בבצק כך שנותרים שוליים שמאפשרים כיסוי של הפשטידה.
ממלאים בתערובת הבשר, סוגרים את הבצק על התערובת ומושחים בביצב הטרופה.
אופים בתנור שחומם ל 140 מעלות צלזיוס עד שהבצק תופח מעט ומשחים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©