אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
כבד אווז ותמרים בבצק עלים
/ שף ניר צוק, מסעדת "קורדיליה"
ציון גולשים:
(47 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
16 תמרים לחים, קלופים ומגולענים
480 גרם כבד אווז מחולק ל-4 פרוסות
8 ריבועי בצק עלים בגודל 12*12 ס"מ
מלח ופלפל שחור טחון טרי
8 כפות שמן זית
אופן ההכנה
קוצצים את התמרים ומערבבים עם 2 כפות שמן זית. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
מחממים מחבת כבדה וצורבים את כבד האווז כ-20 שניות מכל צד.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
על משטח מקומח מניחים את בצק העלים. במרכז כל ריבוע מניחים כף מתערובת התמרים ועליה מניחים פרוסת כבד אווז, סוגרים מעל בריבוע בצק נוסף ומהדקים.
משמנים תבנית אפיה בשמן הזית הנותר, מניחים את המאפה כשהתפר כלפי מטה ואופים מספר דקות, עד שהמאפה משחים.
מומלץ להגיש עם סלסה או צ'אטני.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©