אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מאפה בטטה ומסקרפונה
/ רפי אהרונוביץ'
ציון גולשים:
(15 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
1 גליל פילו (3 שכבות שבין השכבות מוברש מעט שמן זית) וחתוך לקוביות של 7*7 ס"מ
500 גרם קוביות בטטה אפויות עם שמן זית עד לריכוך
150 גרם גבינת מסקרפונה
1 גביע שמנת חמוצה
1/2 ליטר שמנת מתוקה
4 ביצים
2 ענפי טימין קצוצים ללא הגבעולים
מלח ופלפל
מעט אגוז מוסקט מגורר
6 קוקוטים אלומיניום חד פעמי של 6 ס"מ
אופן ההכנה
מניחים את עלי הפילו לתוך הקוקטים ומצמידים לדפנות הקוקוט.
מסדרים את קוביות בטטה האפיות בתוך הקוקוט (לא עד הסוף).
מערבבים את שאר החומרים ויוצקים לתוך הקוקוט עד לכסוי הבטטה.
מחממים תנור לחום של- 180 מעלות ואופים כ- 20 עד 30 דקות.
מומלץ להגיש עם סלט ירוק בצד.
הערות:
קוקוטים, למי שלא מכיר, הם תבניות אלומיניום אישיות קטנות וחד פעמיות, בערך בגודל של מנז'טים. אפשר למצוא במרכולים, במדפים של חומרים לאפייה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©