אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מרק בטטות
/ שירי סלע
ציון גולשים:
(196 מדרגים)
חומרים
1 בצל גדול
4 בטטות בינוניות, קלופות
2 תפוחי אדמה קלופים
1 גזר קלוף
חופן שמיר קצוץ
1 שום שן כתושה
2 כפות אבקת מרק עוף פרווה
2 כפות יין לבן
מעט פפריקה אדומה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים אותו במעט שמן עד שקיפות. חותכים את הירקות לחתיכות גדולות, ומסיפים לסיר.
מוסיפים מים עד שפני המים גבוהים בכשתי אצבעות מהירקות, מביאים לרתיחה, מוסיפים את כל התבלינים ומכסים.מבשלים על אש בינונית כ- 40 דקות.
מסירים את המכסה ומבשלים עוד כחצי שעה. טוחנים את המרק במעבד מזון ידני. מתקנים תיבול.
מבשלים כשעה נוספת על להבה נמוכה.
אם רוצים, אפשר להוסיף קצת שמנת מתוקה לפני ההגשה.
טיפ:
סוד הטעם של המרק הוא בזמן הבישול הארוך שלו. ככל שהמרק יתבשל יותר זמן על אש קטנה הוא יהיה עשיר וטעים יותר.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©