מחממים את השמן בסיר ומאדים את הבצל ואת העגבניות כ-5 דקות. מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים לאדות דקה נוספת.
מוסיפים את המים ואת צרור הכוסברה השלם ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את נתחי הדג ומבשלים כ-3-4 דקות. מוציאים את נתחי הדג מתוך הרוטב ומבשלים 2 דקות נוספות. מוציאים את צרור הכוסברה ונפטרים ממנו.
שופכים לתוך סיר נפרד שתי כוסות רוטב, שתי כפות שמן, מביאים לידי רתיחה, מכבים את האש ושופכים לתוך הסיר 350 גרם קוסקוס (תוכן השקית). מערבבים היטב, מכסים ומשהים ל-5 דקות. מפוררים את גרגירי הקוסקוס, משהים אותם ל-5 דקות נוספות ללא מכסה, מערבבים שוב, מוספים את עשבי התיבול הקצוצים ומערבבים היטב. מגישים מעוטר בנתחי הדג וברוטב שנותר.