אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
קדרת עוף, בשרים מעושנים וחומוס בנוסח ספרדי
/ בני סיידא
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(51 מדרגים)
חומרים (5 מנות)
1/3 כוס שמן זית
1 עוף טרי מחולק לשמונה חלקים
2 בצלים קצוצים דק
4 גבעולי סלרי קצוצים
6 שיני שום קצוצות
200 גרם נקניק קבנוס פרוס
150 גרם חזה אווז מעושן חתוך לרצועות
200 גרם נקניקיות עבות פרוסות
200 גרם חומוס מושרים במים למשך הלילה
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
4 עגבניות קלופות וקצוצות
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1 כפית פפריקה מתוקה
לפי הטעם פפריקה חריפה
3-4 כוסות מרק עוף צח
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד. מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים מכל הצדדים עד שיזהיבו. מוציאים ומניחים בצד.
מוסיפים לסיר את הבצל, הסלרי והשום ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את הנקניק, חזה האווז והנקניקיות ומטגנים 5 דקות נוספות.
מוסיפים את העוף המטוגן. מסננים את החומוס ממי ההשריה ומוסיפים לסיר. מוסיפים גם את הפטרוזיליה והעגבניות.
מתבלים, מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה ביותר כ- 4 שעות, עד שלא נשאר רוטב בסיר. מגישים חם עם לחם טרי.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©