אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
צלי בקר ונקניקיות צ'וריסו בנוסח מקסיקני
/ בני סיידא
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(12 מדרגים)
חומרים (5 מנות)
1/3 כוס שמן + 2 כפות
1/3 ק"ג בשר בקר שייטל, חתוך לקוביות
3 בצלים גדולים, פרוסים
6 שיני שום קצוצות
1 כף קמח
1 כף סוכר חום
2 כפות חומץ בן יין
1/2 2 כוסות בירה לבנה
1 כוס מרק עוף צח
מלח ופלפל שחור טחון טרי
6 נקניקיות צ'וריסו
12 פרוסות בגט קלויות
3 כפות חרדל משובח
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
מחממים שליש כוס שמן במחבת כבדה. מטגנים את קוביות הבשר מכל הצדדים עד שהן משחימות. מוציאים ומניחים בקדרה חסינת חום.
מוסיפים למחבת את הבצל והשום ומטגנים עד שיזהיבו. מוסיפים את הקמח והסוכר ומטגנים דקה תוך ערבוב.
מוסיפים את החומץ, הבירה ומרק העוף ומביאים לרתיחה. מגרדים את תחתית המחבת בעזרת כף עץ.
מעבירים את תכולת המחבת לקדרה, מתבלים במלח ובפלפל ומכסים.
אופים כשעתיים וחצי בתנור, עד שהבשר רך והרוטב סמיך.
דוקרים את הנקניקיות במספר מקומות ומטגנים בשתי כפות השמן הנותרות עד שיזהיבו.
מניחים את הנקניקיות על התבשיל, מכסים את הקדרה ואופים יחד כ- 20 דקות נוספות.
מגישים עם פרוסות באגט קלויות מרוחות בחרדל.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©