פפריקש תפוחי אדמה ונקניקיות בנוסח הונגרי / בני סיידא
המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(61 מדרגים)
חומרים (5 מנות)
1/3 כוס שמן
3 בצלים גדולים, פרוסים דק
6 שיני שום קצוצות
6 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות
6-8 נקניקיות עבות
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1 כף פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת כבדה. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים תוך כדי בחישה מפעם לפעם עד שהם מזהיבים. מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לטגן.
חורצים בנקניקיות חריצים אלכסוניים, מוסיפים למחבת ומטגנים מכל הצדדים. מתבלים במלח, פלפל ופפריקה. מוסיפים כוס וחצי מים ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומבשלים על להבה נמוכה ביותר עד שהרוטב מסמיך.