1. מטגנים את הבצל במרגרינה עד שהוא מזהיב קלות. מנמיכים את האש, מוסיפים את הפפריקה ובוחשים נמרצות כדקה. 2. מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו מעט עד שהוא מאבד את צבעו האדום. מוסיפים את המלח, הקימל והשום ובוחשים את תכולת הסיר. 3. מוסיפים 1/4 כוס מים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי עד שעתיים או עד שהבשר נעשה רך מאוד. במהלך הבישול יש לבדוק מדי פעם אם חסרים נוזלים, ואם כן, להוסיף מעט מים רותחים. 4. בינתיים, קולפים את תפוחי-האדמה וחותכים לחתיכות גדולות (אם הם קטנים מאוד, משאירים אותם שלמים). מנקים את הפלפל וחותכים לקוביות או לרצועות. קולפים את העגבניות, מסלקים את החרצנים וחותכים לקוביות קטנות. 5. כשהבשר רך, מוסיפים לסיר את תפוחי-האדמה, הפלפלים והעגבניות. מכסים הכל בכ 6 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים שוב את הלהבה ומבשלים את המרק עד שתפוחי-האדמה רכים.