חשוב מאוד מאוד לסחוט היטב את הקישואים והבצל המגוררים. על הסחיטה הזאת יקום וייפול דבר.
ציון גולשים:
(154 מדרגים)
חומרים
4-3 קישואים יפים
1 בצל בינוני
1 שן שום
1 ביצה
3-2 כפות קמח או פירורי לחם
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מגררים את הקישואים ואת הבצל במגררת דקה. מניחים במסננת ומעמידים כ 30 דקות. סוחטים היטב. מעבירים לקערה ומוסיפים שום מעוך, ביצה, מלח ופלפל, ומערבבים. מוסיפים קמח או פירורי לחם לפי הצורך (כ-2 כפות) ומערבבים.
מחממים מעט שמן (פחות מחצי ס"מ) ויוצקים לתוכו כפות מלאות מהתערובת.
משטחים מעט ומטגנים עד שהלביבות מזהיבות. הופכים לצד השני וממשיכים לטגן. מספיגים במגבות נייר ומגישים.