מפרקים את הכרובית לפרחים ומניחים בסיר גדול. מכסים במים, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל כ 20 דקות, עד שהכרובית מתרככת. מסננים ומצננים קוצצים דק ומעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את הגבינה, העירית, הביצה ופירורי הלחם. מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים. מכינים את הרוטב: ממיסים בסיר קטן את החמאה ומסירים מהאש. מוסיפים את הקמח ובוחשים נמרצות כדי שלא ייווצרו גושים. מניחים את הסיר על הלבה נמוכה ומוסיפים את החלב לאט ובהדרגה, תוך בחישה. ממשיכים לבשל תוך בחישה עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהאש, מצננים היטב, מוסיפים לקערה ומערבבים.
מחממים שמן במחבת רחבה. צרים לביבות בידיים מקומחות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מניחים על מגבת נייר לספיגת עודפי השומן ומגישים חם.