אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פילה בקר על הגריל, בתוספת שום אפוי
/ חנוך בר-שלום
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(36 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
6 פרוסות פילה בקר במשקל כ 150 גרם כל אחת
לשום האפוי:
20 שיני שום עם הקליפה
1/4 1 כוסות שמן זית
1/4 כוס יין לבן יבש
2 גבעולי טימין טרי + 1 כף עלי טימין קצוצים
1/4 כוס חומץ בלסמי
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מכינים את השום האפוי מראש: מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
מכניסים את שיני השום לתבנית חסינת חום, ומוסיפים רבע כוס שמן זית, את היין ואת גבעולי הטימין. אופים 35 דקות או עד ששיני השום מתרככות.
מעבירים את השום לכלי אחסון ומוסיפים את שארית השמן, הטימין הקצוץ, החומץ, מלח ופלפל.
צולים את נתחי הפילה על הגריל 2 דקות מכל צד ומעבירים לצלחת הגשה.
מניחים מעל כל נתח כמה שיני שום עם הרוטב ומגישים.
הערה: מומלץ להגיש את המנה בתוספת אספרגוס ובטטות צלויים על הגריל.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©