מכינים את הבלילה: מערבבים בקערה את הקמח, מלח ופלפל, הביצה, השמן והפטרוזיליה. מוסיפים את הבירה בהדרגה תוך כדי טריפה עד שמתקבלת בלילה חלקה.
קוטמים את קצות הקישואים לאורך לפרוסות וכל פרוסה לרצועות בעובי כ 1 ס"מ. מחממים שמן לטיגון עמוק.
טובלים את הקישואים בבלילה ומטגנים עד שהם מזהיבים. מניחים בצד.
חוצים את הלימונים לאורכם ופורסים לרוחב לפרוסות דקות. מחממים את שמן הזית במחבת כבדה, מוסיפים את הלימונים ומטגנים עד שהם משחימים. הופכים את הלימונים במחבת מפעם לפעם. מוסיפים את החומץ ומסירים מהאש.
מסדרים את הקישואים בצלחת הגשה. מוסיפים את הלימונים המטוגנים יחד עם הרוטב שנוצר במחבת, מעטרים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.