אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פשטידת פסטה עם בשר וכרוב
/ הדי שרון
ציון גולשים:
(53 מדרגים)
חומרים
500 גרם פסטה
2 בצלים קצוצים דק
1 כרוב ירוק קטן חתוך לרצועות דקות
500 גרם בשר בקר טחון (או עוף)
2 כוסות עגבניות משומרות או טריות מרוסקות
3-4 ביצים
פטרוזיליה קצוצה או שמיר
שמן מעט
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח רותחים, טיפה פחות מהרגיל. מסננים ומצננים מתחת למי ברז זורמים.
מחממים את התנור ל 180 מעלות צלזיוס.
במחבת גדולה מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצלים, עד שהם מתרככים אך לא מזהיבים. מגבירים את האש ומוסיפים את הכרוב.
ממשיכים לטגן עד שמרבית המים מתאדים. מוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים ומערבבים עד שהבשר משחים ומתפורר לפירורים קטנים.
מערבבים בעדינות את הפסטה ותערובת הבשר. מוסיפים עגבניות מרוסקות, פטרוזיליה קצוצה וביצים.
ממליחים, מפלפלים ויוצקים לתבנית אפייה משומנת.
אופים 50-40 דקות, עד שהתערובת מתייצבת ומשחימה. אם משחים מדי, מכסים בנייר אלומיניום.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©