אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוגות ועוגיות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוגת סולת
/ פסקל פרץ-רובין
ציון גולשים:
(126 מדרגים)
חומרים
1 כוס פתיתי קוקוס
1 כוס קמח תופח מנופה
1.5 כוסות סולת
1.25 כוסות סוכר
4 כפות שקדים גרוסים
2 כפות צימוקים
1 כוס שמן
6 ביצים בינוניות
1.5 כוסות מיץ תפוזים
1/2 כפית תמצית וניל
לסירופ:
2 כוסות סוכר
2.5 כוסות מים
מעט מיץ לימון
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני.
שמים בקערת מערבל חשמלי את הקוקוס, הקמח, הסולת, והסוכר ומערבבים קלות. מוסיפים את השקדים, הצימוקים ומערבבים.
מוסיפים, תוך כדי ערבול איטי את מיץ התפוזים, השמן, והביצים. מערבבים לבלילה אחידה.
משמנים תבנית עגולה או מלבנית בגודל 30X27 ס"מ, מעבירים לתוכה את עיסת הבצק ומשטחים. אופים בתנור כ 20 דקות. מוציאים ומצננים קלות.
מכינים את הסירופ: מכניסים את הסוכר המים ומיץ הלימון לסיר, מביאים לרתיחה. מבשלים עוד 10 דקות על אש קטנה. יוצקים על העוגה המוכנה ומצננים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©