אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
רטבים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
רוטב שמנת רוקפור
/ אנה קאסוטו מ"לה טוסקנה"
ציון גולשים:
(66 מדרגים)
חומרים
25 גרם חמאה
2 כפות קמח
1 כוס חלב
1/2 מיכל שמנת מתוקה
1/2 כפית מלח
קורט אגוז מוסקט
1/4 כוס גבינת מסקרפונה
4 כפות גבינת פרמז'ן
100 גרם גבינת רוקפור
אופן ההכנה
מבשלים את החמאה עם הקמח תוך בחישה על להבה נמוכה. מוסיפים את החלב והשמנת בהדרגה, תוך בחישה מתמדת, עד שהרוטב רותח ומסמיך. מתבלים במלח ואגוז מוסקט.
מוסיפים את יתר המרכיבים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפסטה המבושלת. מגישים מיד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©