אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סלט אטריות בנוסח המזרח-הרחוק
/ פיליס גלזר
ציון גולשים:
(37 מדרגים)
חומרים (8 מנות)
350 גרם אטריות אורז
2 כוסות פרחי כרובית או ברוקולי
250 גרם שעועית ירוקה צרפתית, או שעועית ירוקה שטוחה
1 כוס גזר לעיגולים דקים
1/2 כוס צנוניות פרוסות דק
1/4 כוס שומשום קלוי לקישוט
לרוטב:
1 כוס שמן חמניות
2 כפות שמן שומשום (עדיף כהה)
6 שיני שום בינוניות כתושות
1/2 כוס רוטב סויה
1/2 כוס חומץ בן יין לבן
6 כפות יין שרי יבש או ברנדי
2 כפות סוכר
1 כפית מלח
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות במים רותחים כ 5-3 דקות, או עד שהן מתרככות. שוטפים במים קרים, מסננים ומערבבים עם כף מהשמן.
חולטים את הכרובית והשעועית במשך 2 דקות בלבד, במעט מי מלח רותחים. שוטפים במים קרים, מסננים ומערבבים עם הגזר והצנוניות.
מכינים את הרוטב: מחממים את השמן על אש בינונית ומוסיפים את השום. מבשלים עד שהוא מזהיב. מסירים מהאש ומוסיפים את יתרת חומרי הרוטב.
מעבירים את האטריות למגש גדול, ומסדרים מסביב את הירקות. יוצקים למעלה את הרוטב ומפזרים את השומשום.
אם לא מגישים מיד, רצוי לערבב את האטריות עם הירקות, לשמור מכוסה עד מועד ההגשה, ורק אז להוסיף את הרוטב.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©