אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סלט אפונה זיתים ופלפלים
/ דליה פן-לרנר
ציון גולשים:
(36 מדרגים)
חומרים (8 מנות)
100 גרם זיתים שחורים מגולענים (משקל נקי ללא הגלעינים)
1 פלפל אדום חצוי ופרוס לפרוסות דקות
1 כף ג'ינג'ר טרי מרוסק
3-4 שיני שום קצוצות
700 גרם אפונה טרייה או קפואה (המשקל ללא התרמילים)
100 גרם קליפות הדרים מסוכרות, קצוצות
4 כפות מיץ לימון
1/2 כוס שמן זית
2 כפיות פפריקה מתוקה חריפה
חופן עלי נענע קצוצים
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מגלענים ופורסים את הזיתים לפרוסות עבות ומכניסים לסיר. מוסיפים לסיר את פרוסות הפלפל, הג'ינג'ר, השום, האפונה, קליפות ההדרים, מיץ הלימון, השמן והפפריקה. מתבלים במלח ופלפל.
מכסים את הסיר ומבשלים לאט כ 15 דקות. מערבבים מדי פעם. מורידים מהאש ומניחים בצד להצטנן.
מוסיפים את עלי הנענע והפטרוזיליה הקצוצים לירקות הפושרים. מתבלים ומערבבים.
מגישים את הסלט כשהוא בטמפרטורת החדר. לא מקררים במקרר.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©