אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מרק מינסטרונה
ציון גולשים:
(175 מדרגים)
חומרים
2 כפות שמן צמחי
1 כוס בצל קצוץ
2 שיני שום קלופות וקצוצות
2.5 כוסות קישואים קלופים וחתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות
1/2 כוס גזר חתוך לקוביות
2.5 כוסות תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
6 כוסות מים
1 כוס שעועית לבנה מבושלת, אפשר מקופסא (ללא הרוטב)
חופן פסטה קצרה
חופן עלי ריחן קצוצים
3 גבעולי טימין
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר גדול מעל להבה בינונית. מאדים את הבצל והשום במשך 5 דקות.
מוסיפים את הירקות החתוכים, האורגנו והמים, מתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 10-20 דקות, עד שתפוחי האדמה כמעט מוכנים.
מוסיפים את השעועית, הפסטה, הריחן, הטימין והפטרוזיליה ומבשלים עוד 5-7 דקות, או עד שהפסטה מוכנה. מגישים מיד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©