ynet - בורקס גבינה ותרד - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

מאפים מלוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 
 
 

  בורקס גבינה ותרד / בני סיידא

המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'


ציון גולשים:  (404 מדרגים)
חומרים
600 גרם בצק עלים
שמן
1 ביצה טרופה
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת
למלית:
750 גרם תרד טרי, קצוץ דק
300 גרם גבינה בולגרית מפוררת
אופן ההכנה
  1. שמים את התרד הקצוץ בסיר ומאדים עד שכל הנוזלים שהתרד מפריש התאדו. מצננים היטב ומערבבים עם שאר מרכיבי המלית.
  2. מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (200 מעלות צלזיוס) ומרפדים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה.
  3. מחלקים את הבצק ל 8 חלקים שווים. מרדדים כל חלק על משטח משומן בעזרת מערוך משומן לעלה מלבני דק ככל האפשר.
  4. שמים לאורכו של העלה מהמלית. ומגלגלים לגליל, סוגרים את הקצוות ומגלגלים את הגליל סביב עצמו לצורת שבלול. מניחים בתבנית, מורחים בביצה טרופה, זורים גבינה ואופים עד שהבורקס מזהיבים. מגישים עם יוגורט וחמינדוס.


דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©