הרוטב: שמים בסיר קטן את הבצל, היין, החמוץ ומעט פלפל. מבשלים על להבה נמוכה ומצמצמים את הרוטב לכמות של כף אחת. מסירים מהאש. מוסיפים לסיר את החלמונים וטורפים שתי דקות במטרפה ידנית. מניחים את הסיר על סיר נוסף עם מים מבעבעים מעל להבה בינונית וממשיכים לטרוף. מוסיפים את קוביות החמאה בהדרגה, תוך טריפה מתמדת עד שהרוטב מסמיך. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ושומרים חם.
הביצים: יוצקים לסיר רחב ונמוך מים בגובה 5 ס"מ. מוסיפים את החומץ ומביאים לרתיחה עדינה. שוברים ביצה לתוך ספל, מחליקים אותה לסיר ומבלשים 4 דקות. מוציאים בכף מחוררת ומבשלים באותו אופן את הביצים הנותרות ומניחים על נייר סופג.
הרכבת המנה: חותכים ומסירים את השליש העליון של הלחמנייה, ומניחים במרכז צלחת אישית גדולה. שמים עליה פרוסת סלמון וביצה עלומה או שתיים. יוצקים מלמעלה מהרוטב החם ומגישים. ממשיכים כך עם שאר המנות.