אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מרק ירקות איטלקי עם רביולי או טורטליני
/ בני סיידא
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(53 מדרגים)
חומרים
4 כפות שמן זית
50 גרם מרגרינה (או חמאה, או 3 כפות שמן זית נוספות)
3 גזרים חתוכים לקוביות
2 קישואים חתוכים לקוביות בקליפתם
200 גרם תרד חתוך לרצועות
1 כוס פרחי כרובית
3 בצלים ירוקים קצוצים
5 גבעולי סלרי קצוצים
1/2 כוס אפונה קפואה
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס ריחן קצוץ(אם רוצים)
2 עגבניות קלופות וקצוצות
6 שיני שום קצוצות
1 כוס כרוב חתוך לרצועות
2 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור טחון טרי
10 כוסות מרק עוף צח
להגשה:
300 גרם רביולי או טורטליני מוכנים, ממולאים בתרד
אופן ההכנה
ממיסים את השמן והמרגרינה בסיר כבד. מוסיפים את הירקות, מכסים ומאדים 15 דקות, תוך ערבוב מפעם לפעם.
מוסיפים את רסק העגבניות, מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי.
מבשלים את הרביולי במי מלח רותחים כ-10 דקות, מסננים ממי הבישול. מגישים את המרק חם מאוד יחד עם הרביולי.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©