מכינים את הבצק: לשים מכל המרכיבים בצק חלק וגמיש, מכסים במגבת מטבח ומניחים בצד לחצי שעה. מערבבים את מרכיבי המלית.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק וחותכים אותו ל-12 ריבועים שווים. מניחים כל ריבוע כך שפינה אחת שלו תפנה כלפי הגוף. שמים במרכזו כפית מהמלית, מקפלים עליה את הפינה הקרובה לגוף ומקפלים שוב לכיון הפינה הנגדית (לא עד הסוף, הפינה עצמה צריכה להישאר גלויה). מקפלים את פינות
הבסיס לאחור ומהדקים אותן היטב זו אל זו. מבשלים במי מלח מספר דקות ומסננים.
שמים בסיר את המרק הצח ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח, בפלפל וברוטב סויה. מוסיפים את הגזר, הפטריות והנבטים ומבשלים דקה.
מוסיפים את הכיסונים ומבשלים דקה נוספת. מעטרים בבצל ירוק ובמעט שמן שומשום ומגישים.