מקציפים את החמאה והסוכר במיקסר לתערובת אוורירית. מוסיפים בהדרגה את החלמונים וגרידת התפוז. בקערה נפרדת, מערבבים היטב את הקורנפלור והקמח ומוסיפים בזהירות לתערובת החמאה. מכסים את הבצק ומקררים במקרר 90-60 דקות.
לשים ומרדדים את הבצק ל-1/2 ס"מ עובי וקורצים כ-30 עיגולים.
שמים כפית מילוי במרכז כל עיגול וסוגרים למשולש. אופים בתנור מחומם מראש ל-180-170 מעלות 25-20 דקות.
מילויים: פרג: מבשלים יחד חצי כוס חלב וחצי כוס סוכר ומוסיפים 100 גרם פרג טחון טרי, חצי כוס פירורי עוגה, מיץ וקליפה מ-1/2 תפוז ו-1/2 כוס צימוקים (אם רוצים) מקררים וממלאים. אגוזים: מערבבים היטב 1/2 כוס סוכר ו-50 גרם חמאה רכה. מוסיפים 1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים גס ומעט קינמון. חבושים: משתמשים בצנצנת ריבת חבושים משובחת. ואפשר גם ממרח רוזמרי, ואפילו גם ממרח חרובים.