מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
ספורט
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
מגזין אוכל
מתכונים
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוכן בשיתוף:
חיי מדף
פרויקט סבתא
פסטיבל גבינות צרפתיות
מקום עם בשר
איך דברים נהיים דברים
הארוחה ב-10 שקלים שרק תושבי השכונה מכירים
במאפיית טוואשי ביפו יכינו לכם פיתה ביצה חמה וטובה על המקום, בלי להתחכם. המחיר: 8 שקלים, לפני שמוסיפים גם טרופית. ויש גם אופציה זולה יותר
קובי רובין
מסעדות מומלצות לארוחה משפחתית
אור סופר
מה להכין לצהריים? 10 מתכונים לקציצות מעולות
ynet
פלאפל טרי, אננס מתוק: מקומות טעימים שכדאי להכיר בנגב
ענת לב-אדלר
חדשות האוכל
עוד בחדשות האוכל
מבקר המסעדות החשוב בעולם פורש, ומסביר: אכלתי יותר מדי
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
עבודה של ארבע שנים הלכה לפח: מטח הטילים הוביל לשריפה בכרם
תיקי גולן
|
נועה ברנס נהרגה רגע לפני שהגשימה חלום: "כולם אכלו את השוקולדים שלה"
תיקי גולן
|
ארבעת האחים משרתים במילואים - ועסק הבקר המשפחתי בקשיים
תיקי גולן
|
הוא מתוק, הוא אקזוטי - אבל שימו לב מתי לא כדאי לאכול אותו
רעות סהר
|
השווארמה הישראלית שהלהיבה את ה"ניו יורק טיימס"
תיקי גולן
|
מסעדת אנימאר נסגרת: לא מחדשים חוזה בעקבות המצב
תיקי גולן
|
מאפיית הקרואסונים הידועה נסגרת: "נגמר האוויר והכסף"
ynet
|
מתכונים
עוד מתכונים
הוא כובש את המסעדות, אבל אפשר להכין גם בבית: אגרול וייטנאמי
רחלי קרוט
|
קציצות דגים ברוטב עגבניות טריות
עמית דונסקוי
|
קציצות עוף ברוטב לימוני
נופר זוהר
|
התבשיל הנפלא ביותר לקיץ: סיר בריא לכל המשפחה
נירה ורותי רוסו
|
רוטב ברביקיו ביתי עם ליצ'י
טל סורסקי
|
10 דקות עבודה: ארוחות ערב מעולות - שמכינים בקלות
ynet אוכל
|
פיצה טורטייה בעשר דקות קלאסית עם עגבניות – או עם פסטו ופטריות
טליה הדר
|
פסטה בסיר אחד
רותי קינן
|
טירמיסו שמכינים במהירות - ועוד כמה קינוחים נפלאים של קיץ
נירה ורותי רוסו
|
מגזין אוכל
עוד במגזין אוכל
"אנחנו מוכרים הרבה פירות ים, אבל אין אצלנו חזיר. כקונספט"
בימים אלה מציין ניר ברא"ז, הבעלים של גוצ'ה, 20 שנה לפתיחת הסניף הראשון. המסעדה התל אביבית, שנחשבת לאחת היציבות בעיר, הנגישה לציבור הישראלי מולים, קלמרי ושרימפס - והפכה ארוחה של פירות ים מאירוע גרנדיוזי לקז'ואל. "אחת המנות הכי נמכרות היא מולים. אנחנו מוכרים מעל חצי טון בשבוע"
תיקי גולן
|
קבב ב-230 שקל: המסעדות הכי יקרות בארץ
ynet
|
הבעלים של קפה נואר: "אנחנו לא רק שניצל"
תיקי גולן
|
מקסימום בריאות, אפס סוכר: התפריטים של רונאלדו ואמבפה
זאב אברהמי, ברלין
|
חזר ממילואים בעזה – וגילה שהבר בצרות: "לשעבד דירה בשביל להציל את העסק זה כואב"
תיקי גולן
|
בהתחלה כולם התנפלו על מנה אחת: הארוחה הפולנית הסודית
נירה רוסו
|
5 מקומות מעולים לאכול בהם: טיול טעים ברכבת הקלה
ענת לב-אדלר
|
"מסעדנים מתל אביב צריכים ללמוד מאיתנו"
תיקי גולן
|
אסף גרניט: "בתחילת המלחמה שכרנו חברות אבטחה למסעדות שלנו בעולם"
תיקי גולן
|
אוכל רחוב
עוד באוכל רחוב
מרכיב אחד הפך את הסנדוויץ' הטוניסאי לתענוג
קובי רובין
|
זכיתם: החומוס הכי טעים בארץ פתח עוד סניף
קובי רובין
|
12 שקל למאפה בשר - עם טעם קצת מפתיע
קובי רובין
|
עד עכשיו לא רציתי לאכול במקום כזה, אבל שיניתי את דעתי
קובי רובין
|
הוא זול ומעולה: הסביח שאתם עוד לא מכירים
קובי רובין
|
איפה אוכלים דאבל המבורגר ב-25 שקל?
קובי רובין
|
הרוב לא מכירים אותה, אבל זו אחת הפלאפליות הטובות בארץ
קובי רובין
|
"בסוף המזרחים ניצחו את האשכנזים ביג טיים": דרכו הארוכה של אוכל הרחוב בישראל
אמיר קמינר
|
ביצה עלומה - ביקורת מסעדות
נואמה היא מסעדה ממש טובה, אבל לא נחזור אליה
ביצה עלומה
|
נותר לכם חודש אחד בלבד ליהנות ממסעדה פשוט אדירה
ביצה עלומה
|
בפלורנטין מצאנו שיפודים מצוינים וגם דיל משתלם לפתיחת שולחן
ביצה עלומה
|
חשבנו שאין כזה דבר סושי טוב בישראל. ואז הגענו לקימיקו
ביצה עלומה
|
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוד ביין, אלכוהול וחיי לילה
הבילוי המושלם: 6 יקבים שאתם חייבים לבקר בהם
תיקי גולן
|
הטעם המושלם למשחקי היורו: 8 בירות מומלצות
שי שגב
|
כך משביתה המלחמה את תעשיית היין בישראל
אילנה קוריאל
|
"אווירה תל אביבית באבן יהודה": ברי יין בולטים בארץ
חגית ריקן, ליאור אוחנה
|
מחכים להרים לחיים עם החטופים: היקב של ניר עוז ממשיך לפעול
ענת לב-אדלר
|
להרים כוסית: יקבים מומלצים במרכז הארץ
שי שגב
|
בירה לזכר הגיבור שנפל בקרב: "אלמלא תומר, כל החיילים במיגונית היו נהרגים"
גל גנות
|
"הכול שומם ונטוש, במקום תושבים יש פה צבא": מבשלת הבירה שצופה על לבנון
גל גנות, תיקי גולן
|
היקבים על גבול לבנון במתכונת שטח צבאי סגור
שי שגב
|
וידאו אוכל
תמרה אהרוני: "לפעמים אני לא מקבלת עבודות דווקא בגלל שאני הבת של"
"מאז הפיגוע היינו בירידה, אבל לא הרמנו ידיים": האילקה הפך לבר תאילנדי
"עזבתי הכול ורצתי לשם": הבעלים של מסעדת אמא ראה אותה עולה באש
"יצאתי משם בבכי": מסעדה במדריד הכריזה - אין כניסה לציונים
לצאת מוקדם ולשלם פחות: איפה כדאי לאכול בהאפי האוור?
גבינות, יינות ופירות של קיץ: אירועים טעימים לשבועות
"מסר של תקומה": בית הקפה של דביר קרפ, שנרצח ברעים, חזר לפעול
השף פומפי: "היה לי פיצוץ עם השותפים, בכיתי כמו ילד"
"לפי האסלאם אני מוסלמי ולפי הנצרות אני נוצרי. אבל אני סתם יוסי"
שקשוקה ורודה: ארוחות הבוקר של אור שפיץ
הסטייקים הכי טעימים בארץ: מסעדות בשר מומלצות
אסאדו וירקות: ארוחת העצמאות של נירה ורותי רוסו
עוד בעולם האוכל
כתבות נוספות
המגמות והטרנדים: כך תראה התזונה שלנו בשנת 2024
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הלביבות שתכינו בחנוכה יכולות לעזור לשיקום העוטף
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך מזהים יין איכותי? ביקרנו בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן וקיבלנו תשובות
בשיתוף יקב רמת הגולן
|
תוכן בשיתוף יקב רמת הגולן, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל ראשון מסוגו בתל אביב
בשיתוף שרונה מרקט
|
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קינואה: הלהיט החדש של החקלאות בישראל
עודד שלום
|
אוכלים טוב, עושים טוב: מחבקים את העסקים
שי קנפו
|
שרשרת המזון
יובל חנינוביץ'
|
הרכה, הקשה והמובחלת – עד כמה אתם מכירים את הגבינות שאתם אוהבים
לין לוי
|