מבזקים
המייל האדום
14°
תל אביב
חיפוש
כניסה/הרשמה
התנתקות
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
מגזין אוכל
מתכונים
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוכן בשיתוף:
חיי מדף
פרויקט סבתא
פסטיבל גבינות צרפתיות
מקום עם בשר
איך דברים נהיים דברים
אם כבר לצאת בקור, אז המרק הזה הוא סיבה מעולה
הטמפרטורות צנחו והגיע הזמן למשהו לא רק חם, אלא לוהט. שוליקה, מרקייה חדשה בגבעתיים, הצליחה להוציא את המונה טועם מהרכב - המחיר, הריחות והטעמים היו שווים את ההחלטה
קובי רובין
שווה את הבאזז? כל תל אביב עומדת בתור במקום הזה
ספיר גורדו
מנה אחת היא שוס: אכלנו בשיפודייה מהוללת, ולא עפנו על הבשר
יהונתן כהן
הדרך הכי טובה להתחמם: 10 מרקים נפלאים
ynet
חדשות האוכל
עוד בחדשות האוכל
השף יזהר סהר ממסעדת רוטנברג נפטר בגיל 48
תיקי גולן
|
23.02.25
אחרי 70 שנה: בית הקפה המיתולוגי נסגר - בפעם השנייה
תיקי גולן
|
23.02.25
"בכל סניף יש מזוזה, אנחנו לא מסתירים את הישראליות": בעלי לחמים מתרחב בארה"ב
תיקי גולן
|
20.02.25
חצי שנה אחרי הפתיחה: מסעדת פרדס במלון היוקרה נסגרת
תיקי גולן
|
11.02.25
המדענים קבעו: זו השיטה לבישול הביצה המושלמת
רועי אלמן
|
10.02.25
יום לפני הפתיחה: הושחת "קפה עמית" שהוקם לזכר הצעיר שנרצח בנובה
רועי אלמן
|
09.02.25
הסנדוויץ' בר המיתולוגי נסגר: "בהתחלה כריך עלה 20 שקל, בסוף 40"
תיקי גולן
|
04.02.25
המסעדן אבי אביטל הלך לעולמו בגיל 54
תיקי גולן
|
03.02.25
מתכונים
עוד מתכונים
לא חייבים להגזים: ארוחת ערב בריאה ומחממת
נירה ורותי רוסו
|
06:04
מרק בורשט אוקראיני צמחוני
נירה ורותי רוסו
|
20.02.25
מרק פומפייה – מרק ירקות מהמקרר עם עוף של אתמול
רחלי קרוט
|
20.02.25
לחשו – מרק סולת ושום
רחלי קרוט
|
20.02.25
הבשר נמס בפה: תבשיל אסאדו שמתאים לחורף
נופר זוהר
|
20.02.25
קדרת אסאדו וארטישוק ירושלמי
נופר זוהר
|
20.02.25
מרק כתום כתום
דור דטנר
|
19.02.25
מכינים בכמה דקות: מרקים שכולם אוהבים
רחלי קרוט
|
19.02.25
לא רק על טוסט: כל מה שכדאי להכין עם אבוקדו
ynet
|
17.02.25
מגזין אוכל
עוד במגזין אוכל
אגרול ברוטב אדום: המסעדה הסינית שבה חוזרים לשנות ה-80
כבר 45 שנה פק היי בחולון מגישה את האוכל הסיני שכולנו זוכרים מהאייטיז - מרק תירס, עוף בדבש ולימון וכמובן אננס מטוגן. מסעדה שכולה נוסטלגיה, ורצוי להזמין מקום
דוד קישקה
|
23.02.25
"הציעו לי 10,000 שקל בשביל לבשל בשבת - סירבתי": המהפך של השף שקד פחימה
רועי אלמן
|
22.02.25
זול ומתוק: הצנצנת הקטנה הזו הפכה להיות המאנצ' הכי מבוקש של חיי הלילה
ספיר גורדו, רועי אלמן
|
19.02.25
אל תצופפו אותם: 5 טיפים לתפוחי אדמה מושלמים בתנור
תיקי גולן
|
18.02.25
האוכל מצוין, אבל הוא רק חלק מהמקום המקסים הזה
ספיר גורדו
|
17.02.25
האכלנו את התאילנדים ששוחררו מהשבי. רצינו להגיד - אתם לא לבד
נירה ורותי רוסו
|
16.02.25
"בישראל יש אפס חזירות מצד המסעדנים"
תיקי גולן
|
16.02.25
מהגבול הצפוני ועד אילת: מפת השווארמיות הטובות בישראל
יהונתן כהן
|
15.02.25
המקום הכי לוהט: מה כדאי לאכול בשוק תלפיות בחיפה
ספיר גורדו
|
13.02.25
אוכל רחוב
עוד באוכל רחוב
לא האמנתי שאצליח, אבל מצאתי משהו טעים לאכול ב-6 שקלים
קובי רובין
|
18.02.25
לא ברור איך קוראים למאפה הזה - אבל כל ביס חגיגה
קובי רובין
|
11.02.25
הסתכנתי בשביל הקבב הזה. הוא היה שווה את ההימור
קובי רובין
|
04.02.25
להגיע מוקדם, לפני שנסגר: המאפה שיפתיע אתכם
קובי רובין
|
28.01.25
בתוך פיתה: הקציצה העיראקית שמתחבאת בלב השוק
קובי רובין
|
21.01.25
אמאל'ה: השניצלים הכי טעימים בארץ
יהונתן כהן
|
18.01.25
בלי דיסטנס ובפחות מ-20 שקל: הפלאפל שיחזיר אתכם אחורה בזמן
קובי רובין
|
14.01.25
לא חייבים להגיע לסניף המקורי בשביל לאכול את אחד הבורקסים הטעימים בארץ
קובי רובין
|
07.01.25
ביצה עלומה - ביקורת מסעדות
הסושי ב"גאיג'ין" הוא מהטובים שתמצאו בישראל
ביצה עלומה
|
22.10.24
ועכשיו למשהו שונה לגמרי: "אברי" היא מסעדה מקורית ומוצלחת
ביצה עלומה
|
15.10.24
במסעדת דוט תיפרדו מ-1,000 שקל - ותקבלו חוויה סתמית
ביצה עלומה
|
10.10.24
רק ביקשתי שהאוכל ב"קפה מרגו" יהיה סביר, גם את זה לא קיבלתי
ביצה עלומה
|
26.09.24
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוד ביין, אלכוהול וחיי לילה
בקבוק ב-13,500 שקל: השמפניה של האלפיון העליון
אסף קמר
|
27.12.24
מסע קסום בעמק היין: יקבים שכדאי לבקר בהם
אסי חיים
|
25.11.24
350 אלף שקל לבקבוק: הוויסקי הנדיר שהגיע לישראל
רון קריסי
|
07.11.24
"עם ישראל התגלה בטוב הלב שלו - אנשים לא מפסיקים לקנות יין ולפרגן"
שרון כידון
|
01.10.24
"למה חברות ישראליות קונות שי לעובדים מטורקיה וסין?"
יאיר קראוס
|
23.09.24
חבורת סלבס הגיעה למזקקת וויסקי - ואז הגיע רגע שכמעט שבר אותה
עינב שיף
|
19.09.24
הטעות הגדולה שכולנו עושים איתה: כל מה שלא ידעתם על בירה
שי שגב
|
01.08.24
תוסיפו קצת חריף: הקוקטיילים הכי טובים לקיץ
שי שגב
|
30.07.24
הבילוי המושלם: 6 יקבים שאתם חייבים לבקר בהם
תיקי גולן
|
08.07.24
וידאו אוכל
פיצה, קאפקייק והמבורגר: למה אנשים מקעקעים מאכלים על הגוף שלהם?
12.02.25
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה. הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
יצאנו לבדוק: מהי המנה הכי ישראלית?
11.02.25
במקום קטן אכלנו כריך בשר - מהאגדות
07.02.25
תגיעו רעבים: 5 מקומות שכדאי לאכול בהם באור יהודה
06.02.25
במיוחד ליום סוער: המרק הכי מחמם שיש
06.02.25
מה קורה בבני ברק? הסצנה הלוהטת של הצ'ולנט והחלה
05.02.25
ריח מטורף, טעם אגדי: סיפורו של הוופל הבלגי הכי מפורסם בישראל
02.02.25
בקשת הבת של קית' סיגל, לפני שחרורו: "תכינו את הפנקייקים של אבא שלי"
31.01.25
המקומות שבהם אפשר ליהנות מפריחת הכלניות - ואוכל טוב
27.01.25
תיעוד: שתי נשים וגבר משחיתים מסעדה ישראלית בניו יורק
26.01.25
תוכן בשיתוף עם אסם-נסטלה. הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
יש אנשים בעולם שמייבשים את החטיפים שלהם? יצאנו לבדוק
26.01.25
בקומה השנייה של קניון, נמצא אחד הביסים הטובים בארץ
24.01.25
עוד בעולם האוכל
כתבות נוספות
בפעם הראשונה בישראל: צ'יינה טאון מגיע לתל אביב
בשיתוף China Town Tel Aviv
|
09.12.24
תוכן בשיתוף China Town Tel Aviv, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
המגמות והטרנדים: כך תראה התזונה שלנו בשנת 2024
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
01.01.24
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הלביבות שתכינו בחנוכה יכולות לעזור לשיקום העוטף
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
05.12.23
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך מזהים יין איכותי? ביקרנו בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן וקיבלנו תשובות
בשיתוף יקב רמת הגולן
|
05.07.23
תוכן בשיתוף יקב רמת הגולן, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל ראשון מסוגו בתל אביב
בשיתוף שרונה מרקט
|
01.03.23
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קינואה: הלהיט החדש של החקלאות בישראל
עודד שלום
|
08.06.20
אוכלים טוב, עושים טוב: מחבקים את העסקים
שי קנפו
|
04.06.20
שרשרת המזון
יובל חנינוביץ'
|
03.06.20