|
31. אני רצץ לקנות...השתכנעתי
|
|
|
32. הבעיה שלי שאני לא אוהב פירות וירקות
הפירות היחידים שאני איכשהו יוכל לאכול הם: רימון,תפוח וענבים.
השאר נראים דוחים
חמוציות- אני חושב שלא טעמתי ואולי זה טעים.
אבוקדו וקיווי דוחים
|
|
|
33. שכחתם פרי הכי חשוב...
מה לגבי איזה אבטיח טוב עם גבינה בולגרית. יתרונות - מרווה בעיקר אחרי אכילת כבש טוב, מדכא גזים תוך ביטניים וחוץ בטניים ויש בו כמות מיים גדולה שעוזרת לעיכול כנפי עוף בגריל הכי חשוב עוזרת ביצירת שלשול בוקר מסיבי
|
|
|
|
|
35. מרתק
קרן , |
מעלה אדומים |
|
(10.08.07) |
רוצים עוד כתבות כאלו
|
|
|
36. אם הפירות לא אורגנים כל מה שכתוב מתקזז
עם כמות הרעלים שנכנסים לגוף. בעיקר בענבים!
|
|
|
|
|
38. What are the names in English?
Pomegranate, avocado, apple, kiwi, grape and ???
|
|
|
39. עדיף אוכמניות על פני חמוציות
ריכוז גבוה יותר של נוגדי חימצון
|
|
|
40. מזה חמוציות ? ומה לגבי תמרים ?
|
|
|
41. כתבה מושקעת!
יובל , |
תל-אביב |
|
(10.08.07) |
תמציתית, מעניינת ואפילו מועילה לחיים.
זו אולי הפעם הראשונה שקראתי כתבה מהסוג הזה מההתחלה ועד הסוף.
וממחר אני מתחיל להקפיא ענבים.
|
|
|
42. רק הערה קטנה לגביי יין וענבים.
היין לא מקבל את הצבע האדום או הלבן משימוש בענבים אדומים ולבנים
|
|
|
43. צריך לדעת מאין בא הפרי בראשית
כשבוחרים פרי ורוצים להנות מאיכות מובחרת ללא חשש מכוליפורמים,או ריסוסים מיותרים{שלא על פי תקן} ורוצים להגיע למקסימום טעם וארומה יש לקנות את הפרי הארוז של בראשית מפסגות גליל גולן
|
|
|
44. האם אין חסרונות?
דוד , |
אזור המרכז |
|
(10.08.07) |
רשימה מעניינת, אבל מתעלמת מחסרונות ובעיות. למשל אחת: הקיוי הוא גורם אלרגני חמור. בפעם השניה שאכלתי קיוי התחלתי להשתנק ובפעם השלישית והאחרונה נזקקתי לחדר מיון.
רשימה רצינית גם מתיחסת לדברים כאלו!
|
|
|
45. חמוציות????
Max Itkin , |
Sharon |
|
(10.08.07) |
כן, כן..... חמוציות. האם מי ששם את התמונה בכתבה ראה את החמוציות בחיים שלו? כנראה שלא, כי התמונה היא של תפוח עץ בר!!!!!
כאן תראו חמוציות
http://www.greeninfo.ru/img/fruit/cranber2.jpg
|
|
|
46. נהדר. איישם בשמחה חלק מהטיפים ! תודה !!
|
|
|
47. אשכולית במקום ראשון. נימוק: מכילה אנטיביוטיקה טבעית
יעיל מאוד במקרים של הריון או מקרים אחקים שלא ניתן לקחת בהם אנטיביוטיקה יש לאכול את הפרי וגם ישנו תרכיז של זרעי אשכוליות מומלץ ביותר לכל בעיה במיוחד לפטריות והפרשות מהנרתיק קוראים לזה gse
|
|
|
48. למספר 1 - את/ה צודק/ת ואיך עשית את הפרצוף החמוד?
|
|
|
49. הכי טוב, גַמבַּרִי . זה גם טעים וגם בריא .
פירות-ים , |
גן התמנונים |
|
(10.08.07) |
|
|
|
50. חח... בדיוק הפירות שאני הכי אוהב!
|
|
|
51. ענבים לא כל כך בריאים-מעלים את הסוכר!
|
|
|
52. כתבה טובה אבל הבחירה לא
יואל , |
הוד השרון |
|
(10.08.07) |
נכונה , פרות אנו אמורים לאכול מדי יום מדובר בפחמימה זמינה הטובה ביותר , חמוציות כמה אוכלים ומי אוכל , אבוקדו לא פרי כמות השומן שבו ,פרות אכילים וזמינים שאוכלים הם , לא לפי סדר חשיבות ,מלון , תפוחים , ענבים , תפוזים אבטיח, רימונים ישנם תקופה מוגבלת , קווי כנל , פפיה פרי נהדר ,יקר ,מנגו פרי מצוין ובריא , בעיה רצינית בפרות הישראלים מרוססים מאוד ויוצאים לשוק בוסר במצב אסור לאכילה
|
|
|
|
|
54. תשימו תמונה של תפוח ולא של נקטרינה יא....
|
|
|
55. אחלה כתבה. מדרבנת אותי להמשיך לשמור על עצמי
|
|
|
56. מעניין ביותר! אני כבר רצה לקנות ולאכול =]
אין על מגזין מנטה! : |
|
|
(10.08.07) |
כל שבוע אצלי בדלת..
|
|
|
57. ללא ספק הפירות הכי בריאים שיש
אבל, היכן משיגים את החמוציות ??
האם זו העונה?
|
|
|
58. כתבה מעולה וכיפית!!! :)
|
|
|
59. בתארויה זה יפה ונחמד, בפועל...
1. רימון - זמין תקופה קצרה יחסית בשנה. העץ והפרי רגישים מאד למזיקים ולכן דורשים ריסוסים רבים שכלל אינם ידידותיים לסביבה (ולאדם). רכז רימונים מיוצר ע"י אידוי (בישול ארוך), ולא ברור עד כמה מכל החומרים הפעילים שורדים את התהליך.
2. חמוציות - לא גדלות בארץ (אולי בכמויות קטנות), לכן קשה עד אי-אפשר להשיג חמוציות כפרי. רכז חמוציות - ראה רכז רימונים. מיץ חמוציות - מיוצר ממעט רכז חמוציות, שגם הוא מיוצר באידוי. כמות החומרים המועילים המיץ - זניחה.
3. אבוקדו - סבבה.
4. תפוח - גידול רגיש ביותר שדורש ריסוסים תכופים בשלל חומרי הדברה איומים, כולל סמוך לקטיף. מטעי התפוחים (והדובדבנים) של הדרוזים בגולן מחסלים בהדרגה את כל השטחים הפתוחים בצפון הגולן. הדרוזים נוהגים לרסס בלי חשבון, גם בחומרים אסורים וגם בסמוך מאד לקטיף (בניגוד להנחיות משרד החקלאות).
5. קיווי - סבבה.
6. ענבים - שוב גידול רגיש ועתיר מאד בריסוסים, גם סמוך לקטיף. אם אפשר להשיג ענבים אורגניים - מה טוב. לא קשור לבריאות - הזנים המסחריים הם סתם מתוקים מאד אך ללא טעם של פרי. מי שיכול שינסה לגדל גפן מסוג "איזבלה" - לא דורשת ריסוסים, לא מושכת חרקים, והפרי - בטעם מנגו. אפשר להשיג למשל במשתלה של משה ולך בגן השומרון.
|
|
|
60. למה לא הזכרתם את ויטמין הריסוס ?
שנמצא בשפע בכל הפירות הבריאים ומחסל ביעילות גם את החידקים וגם את נושאיהם.
טוב תפוח מרוסס אחד על העץ משניים בסלט הפרות
| |