|
1. חג שמח ושנה טובה!נכנס יין יצא דבש!בתיאבון!****************
|
|
|
2. תודה רבה. (+המלצה שלי)
אלי , |
קרני שומרון |
|
(05.09.07) |
מנסיון אישי, אם רוצים טעם של דבש,
יש להוסיף דבש לאחר שהעוגה מתקררת.
אפילו שכבה דקה של דבש כציפוי משנה את הטעם.
|
|
|
3. כרגיל- כתבה מצוינת!! תודה לכותבת
|
|
|
|
|
5. איזה עוגות שוקולד מדהימות !
|
|
|
6. עוגות חלביות
רינה , |
ירושלים |
|
(05.09.07) |
מדוע רק עוגות חלביות ולא פרווה הרי הארוחות הן בדר"כ בשריות
|
|
|
על המתכון ל-COOK. אני אנסה אותו בשמחה ואוסיף לו חתיכות של ג'ינג'ר מסוכר (במקום ההדרים).
חד-שמח ושנה טובה.
|
|
|
ביצי חופש לא בהכרח אורגניות- יכולות להסתובב חופשי ולאכול אוכל לא אורגני
|
|
|
9. איך אוכל לעשות את זה פרווה?
ליאת אסרף , |
חיפה |
|
(05.09.07) |
אני רוצה את עוגת ההדרים אבל פרווה
מה עושים?
anyone?
|
|
|
למה ראש בקיר? במקום חמאה השתמשי במחמאה, במקום שמנת, ריצ'.
|
|
|
11. ל- 9 תשתמשי במחמאה במקום חמאה שזה מרגרינה בטעם חמאה,
יוצא מצויין.
|
|
|
ל-9
כדי לעשות את זה פרווה תשתמשי במרגרינה במקום חמאה ובשמנת מתוקה של riches אמא שלי עושה את זה כל הזמן ובקושי מרגישים הבדל
|
|
|
13. איפה המתכון לעוגנת תפוחים מלפני כמה ימים?
לפני כמה ימים היה מתכון לעוגת תפוחים עם עלי בלינצ'ס. לא מוצאת אותו. מישהו יודע איפה יכולה להשיג או מישהו שמר אותו. אודה לעזרה. תודה.
|
|
|
איזה - אם בכלל מעוגות הדבש האלו יכולה להצליח בסיר פלא?!?
תודה
|
|
|
15. מניסיון לעוגה פרווה במקום חלב לשים חלב סויה
|
|
|
16. יש עוגה אחת שאני אוהב ומת שהיא תחזור
לייצור
אני לא אגיד את שם החברה כדי שלא יאשימו אותי שאני עובד שלה, אבל זאת היתה עוגת קינמון עגולה עם חור באמצע והיה לה כלי קטן כזה סגור עם סיידר תפוחים שצריך לשפוך על העוגה והיא היתה העוגה התעשייתית הכי ביתית שהיתה על המדף לדעתי!
אז למקרה שמישהו מהחברה הזאת קורא: בבקשה תייצרו אותה שוב!!
|
|
|
עוגת התפוחים נמצאת באתר YNET באוכל- אוכל בוידיאו-ואז תרדי למטה בדף הזה ל-"במטבח בכיף ובקלות" ושם יש את הסרטון ואת המתכון~
מקווה שעזרתיD:
|
|
|
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3443906,00.html
|
|
|
19. ל-13 עוגת התפוחים שביקשת
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3443906,00.html
רושמים בחלון חיפוש: עוגת תפוחים ובוחרים : כתבות באתר
לשם כך המציאו את החיפוש...
שנה טובה
|
|
|
20. מתכון לעוגת פרווה
הגרסה הכשרה , |
בני-ברח |
|
(05.09.07) |
הולכים לצער ב"עח הכי קרוב לבית בוחרים את הכלב שנמצא שם הכי הרבה זמן ושהוא הכי שעיר. לוקחים אותו למספרת כלבים מפנקת ומבקשים תספורת. את הפרווה שומרים בצד (נשתמש בה בהמשך) .
מגיעים הביתה פותחים את מדור האוכל ובוחרים מתכון מעורר תיאבון .
ועכשיו שימו לב חשוב מאד !!! כל פעם כשכתוב במתכון חמאה להתעלם ולהכניס מייד 100 גר' מהפרווה ששמרנו.
גם טעים גם כשר וגם הבית נקי נקי.
יאללה בתיאבון.
|
|
|
21. ל- 9 ליאת אסרף; כך תהפכי לפרווה את עוגת ההדרים:
את הקליפה של הלימון החליפי בקליפת תפוז ואת אגוזי הפקאן החליפי באגוזי מלך.
|
|
|
22. ל-20 - אפשר גם להחליף שמן ב-
שמן תינוקות.
(שמן זית עשוי מזיתים, שמן תירס מתירס וכו').
|
|
|
23. עוד כתבה מושקעת, תענוג לקרוא!
|
|
|
נקרעתי מצחוק. עשית לי מצב רוח טוב.
|
|
|
25. תמרים יבשים מסוג מג'הול?
תמי , |
נווה תמרים |
|
(05.09.07) |
ואיפה אני אמורה למצוא את זה ומה מיוחד דווקא בתמרים אלו?
|
|
|
|
|
27. יעל אף פעם לא מאכזבת, כתבה מעמיקה
ומעולה. כה לחי.
שנה טובה!
|
|
|
28. היה מתכון לעוגת גבינה קפואה עם דבש איפה נעלם?
|
|
|
29. ל25 - לגבי תמרים מזן מג'הול
מג'הול הם התמרים הכי גדולים, הכי טעימים ו...גם הכי יקרים....
כיוון שהם גדולים - די ב6 תמרים בלבד, ואז ההוצאה אינה גדולה.
אפשר להשיגם בחנויות תבלינים - כגון "עמרני" בשוק הכרמל, או בדוכני פירות יבשים במרכולים ובחנויות מתמחות.
אפשר להשתמש בתמרים יבשים אחרים, אבל בעיני המג'הול הם הטובים ביותר.
|
|
|
בכל מקרה לא יוצא טעים.
עוגות דבש... באאאאא....
(קחו הכל בקלות (-: )
| |