אוכל  נבחרת השפים  רפי כהן
שקשוקה - חוויה יחודית במחבת
רפי כהן
פורסם: 07.11.08, 11:50
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 133 תגובות ב-125 דיונים
121. למה אין שקשוקה במסעדה ?
knv ?   (04.09.14)
122. שקשוקה הוא מאכל טריפוליטאי לכן הם מכינים אותו הכי טוב
טריפוליטאי   (28.10.15)
123. שקשוקה במקור כולל נקניקית המרגז טריפוליטאית
רפי כהן היקר   (10.11.15)
124. הקשוקה שלי
הנסי   (18.08.17)
שלום קוראי אכלתי במזנון איציק בהדר יוסף לא רחוק ממרכז הקניות הקטן בטח יגידו לכם כיצד להגיע השקשוקה שלו טעמה מאוד שאלתי ונאמר לי שאין רסק עגבניות קופסתי שמקלקל טעמים ושמחתי זה שהיא בלי שמן ושום רק עם חריף קצת זה עינינו כנראה שכל סועד מוסייף לעצמו כרצונו נהנתי מאוד לכו תנסו אפשר בפיתה בגט או מנה בצלחת מומלץ ויש עוד כלה מיני לרעבים כיצד אני בבית מטפל בעגבניות הרכות המיועדות לתבשיל השקשוקה ואשמח להערות זה יעזור וילמד אותי חטצה לשניים כל עגבניה מוציאת הלבן חורץ חריץ אחד כל גב מחצית העגבניה בכלי רחב מכוסה למנוע השפרצות ןהיידה למיקרו בדרגת מקסימום לאיזה חצי שעה נותן להתקרר ומקלף ההמשך כמו האלוך רפאל כהן מחכה להערות ביי הנסי
125. קליפות עגבניה
הנסי   (18.08.17)
מה עושים עם קליפות עגבניה אחרי קילוף?
תגובות קודמות
חזרה לכתבה