|
1. אין דבר כזה עוגיות כשרות וטעימות.
פשוט בפח אין עוגיות , |
טעימות |
|
(02.04.09) |
|
|
|
2. רעיון לפסח
מתנה מקורית , |
מרכז |
|
(02.04.09) |
אני אוהבת לאפות ולתת את מעשה ידי במתנה,עוגה או עוגיות בתוך כלי יפה כמו קופסאות פח או צלחת הגשה,אצל "יולו" חנות של מתנות וכלים חד פעמיים ברמת השרון מורשה מצאתי דברים מקסימים למטרה.קערת פלסטיק ציעוני בצורת לב,עמידה במדיח ועולה 22 ש"ח,סט שתי קופסאות פח מדנמרק ב-89 ש"ח,צלחות פלסטיק קשיח גדולות ב-8 ש"ח ועוד.....
|
|
|
3. במה אפשר להחליף את האגוזים בשביל שיהיו מתאימים
לפעוטות?
למשל הבראוניז
אפשר אגוזים או שקדים טחונים דק?
|
|
|
4. אני אלרגית לחלב, ביצים אגוזים ושקדים....
יש לך פתרון ?
איך שורדים את החג הזה?
|
|
|
5. לבני ישראל לא היה קמח מצות
סהכ הם אכלו לחם שטוח שלא תפח..
לא מצה ולא נעליים!!!!
|
|
|
האם שימוש בקמח ללא גלוטן הופך את המתכון לכשר לפסח. הכוונה לקמח נ``ג של קונדיטור למשל.
|
|
|
קודם כל תודה על המתכונים הנפלאים!
יש לי שתי שאלות:
1. לגבי עוגיות האגוזים- האם כף ריבת משמש זה קריטי?...מה תפקידה? האם אפשר לוותר עליה? חבל לי לקנות צנצנת שלא תיאכל רק בשביל זה, אבל העוגיות נראות ממש טוב.
2. לגבי עוגיות אמרטו-תפוז ומרציפן- האם אפשר להחליף את התפוז הסיני במשהו יותר נגיש? והאם יש רעיון למילוי אחר? (לא אוהבים כאן מרציפן...)
טוב נו זה 3 שאלות :)
תודה רבה וחג שמח!
|
|
|
8. הרבה תפוחי אדמה... קמח מצה ועוד
אמא הילה1 , |
נתניה |
|
(02.04.09) |
קשה מאוד עם האלרגיות האלו אבל תפ"א בכל צורה שהיא (מאפים פשטידות מטוגן, אפוי תבלינים וכו'). ירקות ופירות. והכי טוב מצה עם שוקולד/אבוקדו/טחינה (לא אלרגית לשומשום ולגלוטן נכון?). יש מיליון תבשילים שלא מכילים את המצרכים הנ"ל אליהם את אלרגי (ביחוד מנות עיקריות). עוגות מקמח תפ"א בלי ביצים וחלב גם יש (דווקא הכי טובות עם המון שוקולד איכותי...).
חג שמח
|
|
|
9. יאללה , אפשר לחשוב , כולה עוגיות
טעימות ומעוררות תאבון.
YNEY התעלו הפעם על עצמם . תמונות 10.
|
|
|
10. מכינים וזורקים לפח כי זה לא אכיל
foxy , |
tel aviv |
|
(02.04.09) |
|
|
|
11. ליעל האם קורנפלור כשר לפסח?
האם קמח תפוחי אדמה במקום הקורנפלור
|
|
|
12. מי שצריך עדיין מתכון מצוין לקניידלך
מוזמן להשתמש במתכון הזה שנותן קניידלך מעולה וקל להכנה.
|
|
|
|
|
14. פסח - החג הכי דוחה בשנה
אבל בכל זאת אני מתה עלייך ועל הכתבות שלך, יעל.
הפעם, תסלחי לי, לא אנסה את המתכונים האלה. אגרנו מספיק קמח, וגם השנה יהיה לנו פסח טעים.
:-)
|
|
|
הי יעל.שאלות:
אפשר להחליף את אגוזי המלך בפקאן (מה לגבי המשקל)?
מה אפשר במקום שוקולד ציפס?
תודה וחג שמח
|
|
|
ראשית, הכנתי את הבראוניז אתמול והיום כבר לא נשאר הן פשוט מדהימות. שנית, במתכון של עוגיות אגוזים יש פעמיים 150 גרם אגוזי מלך האם יש טעות? תודה וחג שמח סוזי
|
|
|
17. בראוניז - אפשר עם קמח רגיל?
האם אפשר להכין את עוגות הבראוניז הללו לימי חול עם קמח רגיל במקום קורנפלור? באיזו כמות?
|
|
|
18. שאלה לגבי עוגיות הבראוניז
משום מה העוגיות סירבו להפרד מהנייר אפייה אפילו שהמתנתי מעל שעתיים...
יש לכם מושג מה יכול היה לגרום לזה ?
|
|
|
19. ליעל - בקשר לבראוניס, שאלה
הי יעל, האם ניתן להחליף אתהמרגרינה בשמן? אני רוצה אותן פרווה אבל אנטי מרגרינה
תודה
דורית
|
|
|
20. אלו עוגיות עדינות מאד
דן ד , |
כפר יונה |
|
(04.04.09) |
אבל כיוון שבמתכון קשה לתת אמת מידה לגודל העוגייה, זמן האפייה משתנה בין בית לבית, שלך כנראה היו גדולות יותר והיו צריכות זמן אפייה ארוך יותר. נסי לאפות עוד שתי דקות ואז לצנן לחלוטין ולהסיר מהמגש.
|
|
|
21. עוגיות השומשום-ממש לא כמו בתמונה-דסקיות שטוחות
הקפדתי במתכון , |
למה התפקשש? |
|
(04.04.09) |
|
|
|
הי יעל,
האם יש אבקת אפייה כשרה לפסח?
תודה וחג שמח
|
|
|
שלום,
האם יש אבקת אפייה כשר לפסח?
תודה
|
|
|
לגבי הבראוניס- האם ניתן להמיר את הקונפלור באבקת שקדים?אם כן מה יחס ההמרה? תודה מראש.
|
|
|
25. טיפים לעוגיות בראוניז
עשיתי את העוגיות בראוניז, הן מדהימות ואני הולכת להכין אותן כל השנה.
כמה טיפים- כדאי לחכות מס' דק' עם הבלילה לפני יצירת הכדורים כי כך התערובת מתקשה קצת ויותר קל להכין כדורים. בנוסף כדאי להכין כדורים קטנים יותר ממה שמצויין במתכון כי הן יוצאות נורא גדולות.
המלצה- תכינו כמות כפולה. הן נחטפות. תודה יעל!
|
|
|
בנוגע לעוגיות בראוניס אפשר במקום קורנפלור לשים קמח תפו"א? ואם כן כמה?
|
|
|
היי , לא ממש הנתי מה זה באן מארי ... אשמח אם תוכלו לעזור לי ... תודה רבה וחג שמח .. ! =]
|
|
|
איפה קונים אבקת אפיה כשרה לפסח?
|
|
|
29. סיר/קערת מתכת מעל סיר קטן ובו מים רותחים
Microwave - WOW |
|
|
(26.03.12) |
|
|
|
אין מילים כמויות השוקולד שנשפכו פנימה עם האגוזים הפכו אותן למעדן. ממליץ להקפיד לא להכין אותם גדולים מדי כי הם תפחו לענקים.
| |