מניסיון גבינת קוטג' היא היחידה שאני יכולה לאכול, עכשיו אני מבינה למה. אחרי שניסיתי את כל סוגי הקוטג' הגעתי למסקנה שהקוטג בשישיות של טרה (אריזות קטנות מהרגיל) הכי טוב לי. חבל שלא כתוב מה אחוז הלקטוז בגבינה זו.
תתפלא/י, אבל קראתי את "שוטי החלב". וממש לא השתכנעתי. להיפך. ולא בכדי.
מחבר הספר, אריה אבני, אמנם נושא בתואר ד"ר, אבל אין לו התמחות בשום תחום (לא כירורגיה ולא נעליים) והוא גם לא עובד כרופא (מומחה או כללי).
למעשה, הוא הומאופת ותו לא. כך הוא גם מגדיר עצמו בדפי זהב. אי לכך, הוא רחוק מלהיות רופא קונבנציונלי, וכדאי לקחת את דבריו בעירבון מוגבל מאוד.ממש לא מדובר בתורה מסיני, אלא בשלל עיוותי מידע והצגות מגמתיות.
http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=688800 מוצרי חלב רק גורמים לעליית החומציות בדם, אותה הגוף צריך לאזן ע"י סידן שאותו ניתן לשחרר רק מהעצם...כן, חלב ומוצריו גורמים לאוסטאופורוזיס, בין השאר. לא שהיועצת התזונתית של נסטלה (http://www.2all.co.il/web/Sites/dietonline/PAGE4.asp) תודה בזה.
42. לגבי הקוט'ג רק 5% של תנובה לא מכיל חומר משמר!!!
שמשון ארזי ,
נתניה
(31.01.12)
אני לא מבין איך כותבים שכל סוגי הקוט'ג אינם מכילים חומרי שימור.... אפשר להביט בתוית ולהווכח שרק בקוט'ג 5% של תנובה אין חומרי שמור. אנו מוקפים כל כך חומרים רעילים וזכות הציבור לדעת מה הם: ten-tips.com/longevity חומר מפורט אפשר למצא גם ב healt.co.il