|
1. איפה קונים בצק אמפנדס מוכן באזור המרכז?
|
|
|
וכמובן עדיף אפוי ולא מטוגן !!!
|
|
|
3. איפה אפשר לקנות בצק קפוא לאמפנדס?
|
|
|
4. איזה יופי של מתכונים. מאוד מרשים. האם לא צריך להוסיף
אבקת אפיה לבצק? תודה
|
|
|
5. יא ראבאק...הרטבתי פה את כל המקלדת בריר
|
|
|
|
|
7. אחת הכתבות הכי כיפיות שקראתי
Como extrano... |
|
|
(09.03.10) |
לעשות עיגולים עם כוסות ולהדק את הבצק עם מזלג... מעלה חיוך על הבוקר. :)
לישראלים ההארדקור מבינינו - שננו את פסקת ה"לא להשתמש בבצק עלים ויהי מה".
|
|
|
8. תודה רבה!!! אני בדרך לסופר - רק הערה קטנה:
האמפנדס הם בכלל שלנו הפרואנים ! ;)
|
|
|
9. בלי צימוקים זה לא אמפנדס בשר
|
|
|
10. איזה כיף לי שהתחתנתי עם ארגנטינאי :-)
באופן קבוע יש אמפנדס home made מאמא או סבתא שלו
|
|
|
11. אכין לאורחים מחר. נראה מבטיח!!!!
|
|
|
12. האם צריך למרוח בביצה למעלה?
|
|
|
13. תודה, אחלה כתבה!! מאוד כיפי ומקצועית
אני בדרך לסופר |
|
|
(09.03.10) |
|
|
|
לא הייתי מכניס כזה דבר לפה
|
|
|
15. איי איי אמפנאדס...איפה הימים ארגנטינה
|
|
|
|
|
17. לא נכון
chiri , |
תל - אביב |
|
(09.03.10) |
האמפנדס הם שלנו ה- CHILENOS !!!! חחחחההחההה
יום טוב ובתיאבון לכולם
|
|
|
ממממ נראה טעים!
אתמול אכלתי באולם חוות הברון אמפנדס טעימים מאוד.
אנסה ביום שישי.
כאחת שאוהבת ארגנטינאים ומדברת את שפתם, אם כי אני ילידת מרוקו.
|
|
|
19. פפריקה חריפה? לא נכון!!!
זה לא פפריקה חריפה, אלא מתוקה !!! האמפנדס לא אמורה להיות חריפה במיוחד!
|
|
|
אם עושים את הבצק עם קמח מלא האם צריך לשנות את הכמויות??
|
|
|
האם מורחים ביצה על האמפנדה לפני שמכניסים לתנור????????
ככה זה נראה בתמונה...
|
|
|
22. יאמי - תודה על המתכון הנפלא, היום בערב נחגוג!
|
|
|
23. טעים, אך האמפנדס הציליאני טעים יותר
|
|
|
אפשר להוסיף קוביות תפוח אדמה.
Pa' chuparse los dedos
|
|
|
|
|
26. האם אפשר להחליף לקמח כוסמין ושמן זית?
האם אפשר קמח כוסמין?
האם אפשר שמן זית?
יש לי בבית סוכרתי שמן עם תיאבון בריא
|
|
|
בכל המתכונים באינטרנט מציינים ביצה
|
|
|
28. הבצק האמיתי...
ארגנטינאי חובב אוכל |
|
|
(09.03.10) |
בבצק האמיתי של אמפנדס במקום חמא משתמשים בשומן עגל מומס ומסונן. זה עושה את כל ההבדל!
|
|
|
29. בשמות אחרים: קלצונה,סמבוסק, פירושק'ה,בורקיטה...
|
|
|
בבצק- שמים קמח תופח או קמח רגיל?
| |