עוגת ביסקווטים-
תבנית מלבנית קטנה (פיירקס למשל)
חבילת ביסקווטים (250 גר')
2 גביעי גבינה לבנה 5%
1 שמנת מתוקה 38%
1 שמנת חמוצה
חצי כוס סוכר
חצי כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
עוד בערך 3/4 כוס חלב להרטבת הביסקווטים.
לערבב גבינות+ שמנת חמוצה+ סוכר+ חצי כוס חלב.
להקציף שמנת עם אינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה, לקפל לתערובת הגבינה.
להרטיב ביסקווטים בחלב ולרפד בשכבה אחת התבנית.
למרוח 1/2 מהתערובת, שכבת ביסקווטים נוספת שהורטבו בחלב, עוד שכבת קרם ולבסוף לסיים בביסקווטים שהורטבו בחלב.
קרם שוקולד מריר- חלב
חצי חבילת שוקולד מריר
חצי חבילת שוקולד חלב
רבע כוס חלב
50 גר' חמאה
להכניס הכל ביחד למיקרו לחצי דקה, לערבב היטב עד שהכל נמס ומתאחד לקרם שוקולדי.
לצקת מעל העוגה.
לקרר כשעתיים- שלוש לפני ההגשה.
עוגה מהממת, מתחסלת בדקה.
אם רוצים לשדרג, אפשר לחצי מהתערובת להוסיף 2-3 כפות שוקולית וכך יש לכם עוגת ביסקווטים שוקו-וניל.