|
31. חיטה= אסון בריאותי
איציק , |
גבעתיים |
|
(08.06.11) |
כי חיטה מעלה את רמת הסוכר בדם ..אינסולין מופרש מהלבלב להוריד את רמת הסוכר לרמה הרצויה ..אינסולין הוא חומר דלקתי אגרסיבי בכל רקמת תאים ..התוצאה היא דלקת כרונית שפותחת את הדלת לכל מחלה אפשרית...לכל מי שחושב שכתבתי שטויות שיבדוק אצל מומחים כמו ד"ר רון רוזדל ד"ר מרקולה ד"ר אל סירס ועוד אחרים...לפני שהאדם הביא את החקלאות חיטה וכל שאר הדגנים כמעט ולא נמצאו בתפריט היומי ..צריכת הפחמימות הייתה מועטה ביותר
|
|
|
32. לבורגול יש יתרון על קמח לבן ?
האם הבורגול הגס מכיל יותר סיבים או שזה בדיוק כמו אכילת אורז לבן
תודה למשיבים
|
|
|
33. איך קוראים לכוסמין באנגלית?
|
|
|
34. היה מעניין לקרוא, תודה
יובל , |
נס ציונה |
|
(08.06.11) |
|
|
|
35. כתבה מעמיקה ומושקעת! כל הכבוד!
|
|
|
36. נהדררררר
ישראלית בפילדלפיה , |
פילדלפיה ארהב |
|
(08.06.11) |
פשוטו כמשמעו !!!!
|
|
|
37. להמיר את הביצה בנבט חיטה. כמה?
במקום ביצה אחת כמה נבט חיטה מוסיפים?
|
|
|
תענוג לקרוא ולראות את הכתבות של יעל, כל-כך מושקעות!
|
|
|
אני אולי אפתיע ואחדש לכן אבל חיטה היא אחד המזונות הנחותים והכי פחות מתאימים שיש לאדם לאכול.מבחינה גנטית גוף האדם התפתח והתעצב גנטית בתקופה הפליאוליטית (כלומר לפני שגילו את החקלאות).כלומר איננו מתוכנתים גנטית לאכול מוצרי מזון מהתקופה הניאוליטית(תקופה שבה גילו גידוליים חקלאיים).שנית מוצרי החיטה ולא משנה אם הם מחיטה מלאה או לא גורמים לזינוק ברמת האינסולין בדם דבר שגורם לדלקתיות בגוף ולא מאפשר לשרוף שומן אלה להפך אוגר יותר שומן בתאי הגוף(הסיבים בחיטה הם סיבים בלתי מסיסים ב-100% וידוע שהסיבים המסיסים הם בעלי הערך התזונתי החשוב בכל מה שקשור להורדת הכולסטרול והורדת הערך הגליקמי של המזון) שלישית אם תקחו כמות פחממות מסויימת מחיטה ותשוו את אותה כמות הפחממות לירקות למשל ברוקולי תקבלו 1-נפח מזון יותר גדול,2-כמות ויטמינים ומינרליים פי 5 לפחות יותר בברוקולי,3כמות סיבים מסיסים פי כמה יותר בברוקולי. אז עכשיו האם אתם עדיין חושבים שכדי להמשיך לכם לאכול חיטה.... תעשו בדיקה רצינית באינטרנט ותגלו כמה נחותה היא החיטה.........
|
|
|
|
|
41. סחטיין על ההשקעה בכתבה
|
|
|
42. כתבה מושקעת אבל מלאה בטעויות ואי דיוקים
אמנון , |
תל אביב -יפו |
|
(08.06.11) |
|
|
|
43. מה זה "יש הטוענים כי" - איפה מקורות מדעיים?
|
|
|
44. הלוואי שכל הכתבים היו יסודיים כמוך
|
|
|
תודה רבה,
כתבה מעולה, עושה סדר כמו שצריך.
|
|
|
|
|
47. המתכון של הקוסקוס אינו מדויק.
לכל קילו סולת מוסיפים 2 כוסות מים.
בשתי פעולות האידוי, מוסיפים בסהכ 4 כוסות מים!
ועוד 3/4 כוס מים בתהליך העירבוב הראשוני, לפני האידוי הראשוני.
וכמובן חצי כוס שמן..
זמני ההמתנה בין האידויים די נכונים.
תשקיעו...זה נפלא!!
|
|
|
|
|
49. מה ההבדל בין סיבים מסיסים ולא מסיסים?
לפעמים רשום בערכים התזונתיים סיבים תזונתיים... ומתוכם מסיסים... מה ההבדל ומה טוב לאיזו מטרה בריאותית?
|
|
|
50. יופי של כתבה.
אורני , |
ירושלים |
|
(09.06.11) |
|
|
|
51. אז למה יש עדין אנשים שהולכים שולל אחרי דיאטות פחממות
איציק זה מעניין שרק מעטים באמת מבינים את העיניין הזה אבל אין מה לעשות התאגידים הגדולים הקשורים ליבולים(אסם למשל) עם המזומנים והלובי החזק בכנסת בעצם מרעילים את האוכ' בכך שגורמים לקובעי המדיניות להוליך שולל את האנשים ולחשוב שלחם דגנים זה שיא הבריאות בעוד שלמעשה זהו מזון נחות ומזיק.ואולי הכל תלוי בעצם בקובעי המדיניות האמריקאית שגם נשלטים ע"י בעלי אינטרסים השונים מאינטרסים בריאותיים לאוכ'. בנוסף כל הדיאטות הההרסניות כמו דיאטת הלחם של אולגה רז או דיאטת האושר של בית החולים בכ"ס או כל אחד מהדיאטות המבוססות על הלחם רק יזיקו לכם ויש בסיס עובדתי לכך. בקיצור אל תהיו עדר של עזים חפשו קצת מידע אמיתי וןתפסיקו לאכול את מה שדוחפים לכם.....
|
|
|
שאלה :
חיטה מתקלקלת? יש לה פג תוקף? תודה על העזרה..
|
|
|
53. תוחן?? ומה עם בט התוחן??
|
|
|
54. יעל, תודה רבה! כתבה מצוינת ושימושית!
| |