עם לא חושב .ביחוד עם שחסר לו מזון ואוכל כל מה שרק זז,
תוחלת החיים הסינית היא פחות עשר שנים ויותר מהמערב.(נכון קשור להרבה פרמטרים)
יכול להיות שבכלל התפיסה הצמחונית היא זאת שיוצרת את ההמנעות מחלב .
כי ברגע שאתה לא אוכל בשר .לא תגדל פרה רק בשביל החלב .
כי אין מי שיאכל את הפרה אם היא מפסיקה לתת חלב.
ובטח לא ניתן לפרה לאכול את הצימחיה ולבזבז פוטיציאל .
אם אפשר לגדל על אותה אדמה אורז.
צריך לזכור שהאנושות צריכה לדאוג לאוכל זמין לעצמה.אי אפשר להביא הכול מהצומח .היכולת מוגבלת לגדל ליצר בהקפים תעשיתיים עם כל הריסוסים .
הפרה היום גם מנצלת המון מוצרי לואי היא משתמשת במי ביוב מושבים.
היא מקור עיקרי לחלבון לבני האדם גם בשר וגם חלב ויחסית בזול
שאלת עומק .?
האם הגנטיקה של החיה משתנה במשך הדורות ומתאימה את עצמה לסביבה הפיזית והמנטלית וזה עובר אחר כך בדי אן אי לדור הבא.
ואז עם ,שמתרגל לצרוך חלב הגוף שלו במשך הדורות לומד להיות פחות אלרגני לאותו מוצר .
הקוואלה האוסטרלית אוכלת עלי אקליפטוס אפילו שהם רעילים.
דרך אגב רופאים ממלצים על טיפות אקליפטוס לילדים מצונונים למה .
כי טיפות האקליפטוס רעילות .יוצרות אלרגיה ותהליך .האלרגיה יוצר ליחה מימית שתפקידה לנקות את אותה ליחה דלקתית.
על אותו עקרון יכול להיות עם החלב הניגר יוצר ליחה אצל אנשים שלא רגישים הוא גורם להתנקות .
החלב מכיל גם הורמון גדילה והוא טוב לילדים .(שלא אלרגים)
אולי זה באמת האנשים מהמזרח הרחוק נשארו קטנים בגלל שלא צרכו את אותו הורמון גדילה.ואותם שבטים באפריקה שגדלו על חלב פרות הם אנשים גבוהים.
דרך אגב מוצרי החלב שעברו את תהליך ההגבנה הם פחות אלרגנים.
לעגל של הפרה בתוך הקיבה יש פפסין שמגבן את חלב אמו ,ברגע שנכנס לקיבתו..זאת אומרת שמנגנון מסוים אצל העגל מפצה על אותה תכונה אלרגית של החלב.ומסקנה שתהליך ההגבנה של מוצרי החלב מנטרל חלק מאותם תהלכים אלרגים.