|
1. לקיץ מתאים יותר סלטים, שייקים, מיצים וכד'
בחום יולי-אוגוסט אפילו פשטידה זה קצת כבד ומחמם. הרבה יותר מתאים, בריא ודיאטטי לאכול סלטים, שייקים, מיצים, פירות וירקות טריים וכד'. מתכונים לסלטים, שייקים ומיצים בקישורים הבאים: http://www.simply-yoga.co.il/category/recepies/salads/ http://www.simply-yoga.co.il/category/shakesandjuices/
|
|
|
2. יש לי מתכון ממש מוצלח לפשטידת קישואים דיאטית
כל פעם שאני מכינה אותו כולם מלקקים את האצבעות (גם אלה שלא בדיאטה)
רכיבים: 5 קישואים גדולים 3 בצלים גדולים 1 וחצי כוס קמח תופח חצי כוס שמן 3 ביצים כף אבקת מרק ויטה מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה: מגרדים את הקישואים בפומפיה. קוצצים את הבצל דק ומוסיפים לקשיואים. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כשעה. ואוכלים יאמ יאמ !!!
|
|
|
3. פשטידה ללא אטריות משמינות
|
|
|
|
|
בצק פילו ניתן לשמן בספריי והפחית את כמות השומן.
|
|
|
6. הפשטידה לא משמינה - מי שאוכל אותה משמין.
|
|
|
7. הכתבה פשוט שקרית - חלב לא טוב לסידן, למעשה חלב זה רק רע!
לא יאומן שאת רופאה , |
זה בדיחה |
|
(12.06.12) |
די לשקר לציבור, יותר ויותר מחקרים מראים שאוסטיפורוזיס הוא תוצר של צריכת חלב. הגוף מוציא יותר סידן מאשר מכניס בצריכת מוצרי חלב (עקב עליית החומציות בגוף). עדיף בלי חלב בכלל.
|
|
|
כול עוד תשימי קמח בפשטידה היא תשמין נקודה , תפסיקו להתעסק עם קלוריות ותתחילו להתעסק עם פחמימות קלות וערך גליקמי של המזון שאתם אוכלים - ערך קלורי אינו המדד הנכון אלא כמות הסוכר הפשוט (פחמימות קלות)
|
|
|
9. חזרודוקי
חודה זיבת , |
חגיגי |
|
(12.06.12) |
דירביחה זבייחגיד
|
|
|
10. הצלחתי עם ספרה של ד"ר מאיה רוזמן להשיל 35 ק"ג
פ.כ. , |
ירושלים |
|
(12.06.12) |
|
|
|
האשפה מהכיור שפכו לקערה וערבבו עם ביצה וגבינה ,תאפו בתנור תטעמו מהתוצאה שפכו חזרה למשולש ותרזו
|
|
|
12. תאכלו את הירקות טריים.
|
|
|
13. מעניין מדוע בגבינה של תנובה יש כמחצית הסידן מזו של שטראוס
נתון מאד מסקרן. איך יתכן שבאותו הרכב ואותם אחוזי שומן יהיה כזה הבדל בכמות הסידן. האין כאן משהו פרסומי?
|
|
|
14. אגיש בקשה למס מיוחד על פשטידות, על מי שאוכל אותם, עושה אותם
או חושב עליהם
כן,.. כן.. אני מתרגש, מצאתי עוד דרך לדפוק את אזרחי ישראל :-)
|
|
|
15. פשטידה היא מאכל חלבי לכן קל לשמור על כשרות. מומלץ ביותר
|
|
|
16. פרסומת ממומנת ...פרסומת לחלב .חלב מסרטן
|
|
|
17. מעט קלוריות אך עמוס נתרן -זה לא אומר בריא !
דני, DANY , |
טורונטו, קנדה |
|
(12.06.12) |
יפה ונכון עד שאני מגיע לגבינה בולגרית (פטה), פטריות מקופסת שימורים וגרוע - אבקת מרק ... - כמויות של מלח ...! בטח, היא מזהירה על הפטה, וגבינות אחרות + עוד היא מציעה מלח, וזה צריך לעניין את כולם ! אך מה שיותר גרוע זה הנתרן - 2000 מ"ג ב 2 כפות של אבקה -! אבקת מרק זה בריאות - מה??? כן, מעט קלוריות - אך עמוס נתרן - זה לא אומר בריא !
|
|
|
18. עלי פילו מורחים במעט חלב
חוסכים קלוריות ויוצא טעים
|
|
|
19. אני מעדיף למות צעיר מאשר לאכול את זה
עדיף לחיות מעט ושבע מאשר הרבה ורעב.
|
|
|
20. למרוח גבינה 5% על פילו????
ממש המלצה מגוחכת. כל הרעיון בפילו זה הפריכות.
הפתרון מאוד פשוט - תרסיס שמן.
|
|
|
21. הרעיון טוב, המתכונים נשמעים זוועה
גם התמונות מגעילות |
|
|
(12.06.12) |
|
|
|
22. דלות בקלוריות, עתירות במחיר
במתכון הראשון, עלות הגבינות בערך כ 40 ש"ח... רוצים מעט קלוריות, אבל למה יקרות כ"כ?
|
|
|
23. פשטידת ברוקולי וגבינות
לא מבינה. אמרתם שהכי בריאה היא גבינת ריקוטה, נכון ? אז שימו 1/2 מיכל גבינת ריקוטה וותרו על אבקת המרק. בשביל מה צריך את זה ??? תוסיפו בצל וכרישה מאודים בשמן זית, יוגורט כבשים, קצת גבינת פרמזן 3 ביצים ו1 כוס קמח, מלח ופלפל ופרחי ברוקולי חלוטים ויש לכם פשטידה נהדרת !
|
|
|
24. למישהו יש מושג מה זו הפשטידה בתמונה הראשונה ?
תומר , |
פתח תקוה |
|
(12.06.12) |
הי נראית טוב, וגם בשרית משהו לא ?
|
|
|
25. לא כדאי להרבות באכילת פטריות. מעודד קנדידה על שלל תופעותיה
|
|
|
לכל מי שלא שם לב- בכל פשטידה 2 כפות קמח (!!) ולא 2 כוסות. דר רוזמן אלופה
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
27. אבל אבקת מרק זה בריא מאוד, כן?!
ולא מזמן היתה כאן (בערוץ הבריאות) כתבה שטענה שמוצרי חלב זה לא בריא, אז עכשיו זה כן בריא?
|
|
|
28. אולי התכוונתם לכפית טחינה? כף שווה 135 קק"ל
אתי , |
מבשרת ציון |
|
(13.06.12) |
כף = 15 גרם כפית = 5 גרם! ולכן לא יכול להיות שכף טחינה שווה רק 45 קק"ל אולי כפית טחינה? כן! כי כף טחינה שווה ל 15גרם כפול 9 קק"ל (9 קק"ל לגרם אחד) 135 קק"ל
|
|
|
|
|
30. מתכונים לפשטידות מזינות
קינואה וירקות
מבשלים כוס קינואה ומניחים לה להתקרר
מטגנים בצל עליו מוסיפים גזר מגורד,קישוא מגורד +כל ירק שבא לכם:אפונה/תירס
מוסיפים את תערובת הירקות עם הקינוא +3 ביצים+קמח /פרורי לחם לפי הצורך(כ2-3 כפות),מוסיפים לתערובת המין שמיר קצוץ,מלח ,פלפל ומכניסים לתנור.
יוצאת פשטידה קלילה וטעימה
תירס וגבינות
לטקחים את כל הגבינות שנשארו בבית ועומד לפוג תוקפם מערבבים עם תירס (קפוא/מקופסא/מבושל שמפרידים ממנו את הגרגרים) מוסיפים ביצים וקמח לפי הכמות של התערובת מטבלים במלח פלפל ופפריקה
| |