|
1. תודה מעניין וחשוב בעיקר לגבי הטיגון
|
|
|
2. גלעין
בועז , |
תל אביב |
|
(19.05.13) |
האם זה נכון שחלק גדול מהשמן מופק מהגלעין ולא מה"פרי"?
|
|
|
3. אחסנה
אורניהו , |
קריות |
|
(19.05.13) |
שכחתם משהו חשוב.; באיזה כלים רצוי לאחסן שמן זית? כפריי הגליל ותושביו מחזיקים את שמן הזית באותם מיכלי פלסטיק צהובים שנה ושנתיים בבתיהם.
|
|
|
4. השומן הכי בריא לבני אדם זה שומן רווי מהחי
תזונאית מוסמכת |
|
|
(19.05.13) |
ולא שום המצאה מאוחרת אחרת, זה המזון שהגוף שלנו מכיר מיליוני שנים, שמן זית 10,000 שנה מקסימום, ושמן קנולה אולי 20 שנה פופולארי אפילו לא דור אחד. אז איזה שומן אתם מעדיפים להכניס לגוף שלכם? לפי התזונה הבריאה שנקראת פליאו, אנו צריכים לאכול את המזונות שגופנו מותאם להם מיטבית, וזה אומר בלי דגנים ובלי שמנים מהצומח, בלי קטניות ובלי סוכר. רק בשר עם דגש על שומן, ירקות פירות שורשים ואגוזים.
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
5. סלמתק! כתבה מגניבה ולעניין
שמן זית , |
מסיק זיתים |
|
(19.05.13) |
|
|
|
|
|
אין שום איכות או הנאה בשמן זית מר או צורב בגרון. מעצבן ביותר שאתה משקיע בחיתוך סלט וטעמו מר בגלל שמן הזית.
|
|
|
8. אחלה כתבה, מעניינת ומשכילה
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
|
|
|
|
השאלה עוסקת בהארכת חיי המדף של שמן הזית עצמו, התשובה עוסקת בכך ששמן זית הוא מרכיב שמאריך את חיי המדף של מאכלים שונים... לא עניתם על השאלה - אילו תנאים מאריכים את חיי המדף של שמן הזית?
|
|
|
|
|
מצאתי דמן זית מצוין בעל חומציות נמוכה, טעם מעולה וייצור בכמויות נמוכות שמאפשרות שמירה על איכות ביקב יובל בכפר מהר״ל.
|
|
|
14. שמן זית הוא מעולה לעשות ביד כי הוא לא נספג בדם
|
|
|
15. יישום השורה האחרונה יוביל למסקנה הבאה:
כמעט בלתי אפשרי למצוא שמן זית הראוי לקניה.
ואכן הפסקתי לקנות שמן זית . מי שיכול להגיע לבית הבד בעונת המסיק והייצור, יכול לקנות שם ברגע בייצור. כל דרך אחרת לא מומלצת. לי יש כרגע בבית שמן שומשום אורגני מעולה. יקר מאד, אפילו יותר משמן זית, אבל מעולה.
|
|
|
16. מה זה בן C 190-220°? אם כבר 191°
ועדיין הכי כדאי גהי, סמנה משומן חיות או קוקוס, עקב טעמו הדומיננטי של שמן הזית. בכלל - מי מטגן בימינו? אה שכחתי את כל המכורים לשניצל; אבל אלו משתמשים בקנולה וזבל אחר.
הכי כדאי להשחים ולא להגיע לנקודת העישון מלכתחילה.
|
|
|
17. סכתבה אחרת כתבתם שהכי טוב לטיגון הוא שמן קנולה! תחליטו!
אביב שחר , |
מרכז |
|
(19.05.13) |
הבעיה אתכם היא המידע הסותר שמופיע בכתבות שלכם שנועד לבלבל אותנו.
|
|
|
18. הכתבה רצופה שגיאות תחביריות ותוכניות
הקטע על הטיגון כתוב , |
בצורה לא מובנת |
|
(19.05.13) |
|
|
|
19. שמן זית מומלץ
מרים , |
גבעתיים |
|
(19.05.13) |
חברים יקרים, אני קניתי שמן מתוצרת "משק גוטמן", הרבה יותר טעים וטוב ממה שקונים בסופר.ממליצה בחום - חפשו אותם בפייסבוק. מרים.
|
|
|
איתן - מציע לך לבחון שמן זית של בוטיקים למיניהם. יש מוצלחים רבים בשוק הישראלי!
שבוע נפלא, עדי.
|
|
|
21. שמן זית רחוק מלהיות יציב בזמן טיגון
לא בריא לטגן עם שמן זית. כאשר הטמפרטורה בה הוא מתפרק גבוהה ב10 מעלות מהטמפרטורה בה מתרחש הטיגון. המשמעות היא שהשמן לא מתאים לטיגון. להבדיל משמן קנולה שטמפרטורת השרפה שלו היא 100 מעלות מעל לטמפרטורה של שמן הזית.
|
|
|
|
|
23. גם להרזיה הוא עוזר ככה רזיתי 34 קילו.
היה ראיון בטלויזיה על שיטת הרזיה הראיון נמצא ב- www.safradiet.com
גם שמן זית הוא בין המאכיבים במתכון.
הוא ממליץ לכל גיל מתכון אחר, שגורם לדעת המומחים שהתראיינו להרגשות
שובע חזק וחלק מהקלוריות לא נספגות.
המתכון שמתאים לגיל מסויים לא מתאים לגיל אחר ולא יעזור לגיל אחר.
34 קילו רזיתי בדיאטה שלו ואני ממליצה מאוד.
|
|
|
24. חשבתי שאתה מבין עד שהגעתי לנקודה 8, ואז הבנתי שאין לך מושג .
|
|
|
25. כרגיל הגזמה בסגולות הנוזל על מנת לתרץ הפקעת מחירים
|
|
|
26. כתבה פרסומית
סעיף 9 ו-11 סותרים |
|
|
(20.05.13) |
|
|
|
27. לקום בבוקר עם כף שמן זית
|
|
|
28. אני מביא חצי כפית שמן זית לכלב שלי עם האוכל- בהמלצת הוטרינא
ניסן , |
פלורידה |
|
(20.05.13) |
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
29. ההונאות והזיופים של שמני זית ...:
דני DANY , |
טורונטו, קנדה |
|
(20.05.13) |
אני מתיחס למספר 10, המאד חשוב: "כתית' למונח 'שני מובנים:". הכתית שלכם היא אותו הדבר כמו Extra Virgin Olive Oil כאן. הכתית המעולה שלכם הוא כמו Extra Extra Virgin Olive Oil l כאן. אבל כל היצרנים כאן טוענים ששמני הזית שלהם הם מהסוגים האלה - המחיר מתחיל ב 2.77 $ / ליטר ל 30 $ / ליטר וכולם מאיטליה. אז אני שואל אותכם, איך זה אפשרי? אני בטוח שזה אותו הדבר בישראל. רבים גם אומרים שהשמנים שלהם נעשים בכבישה קרה ... כל זה מראה שהכל הונאה גדולה - לא יכול להאמין לאף אחד ! נאמר לי שלשמן זית טוב צריך להיות טעם זית חזק. אני מוצא כאן שרק לשמני הזית הטורקיים יש להם את הטעם הטוב הזה. ההונאות והזיופים של שמני זית ...:
|
|
|
|