|
1. ** אתם מוסיפים עוונות לעם ישראל שצריך זכויות עם פיצה-נקניק *
|
|
|
2. אבל אין עגבניות במדינת היהודים
ריינוני , |
ירושלם |
|
(21.10.15) |
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
3. נמאס מהפיצות הדקות,זה לא טעים!
נמאס מהפלצנות של כל המסעדות שמתחכמות/מתקמצנות ומגישות לנו פיצה בעובי של קרקר דק ביותר. זה לא טעים ולא נעים לאכול את זה,כל ביס אתה חושב שתכף תשבור שן... כשמדברים על קרנצ'יות בפיצה ,מדברים על המעטפת של הבצק. החלק הפנימי צריך להיות רך יותר,ולא קשה כמו דיקט.
|
|
|
אנו במדינה יהודית ! רוב האנשים פה שומרים כשרות !
אפילו בלונדון הרחוקה רוב היהודים שומרים כשרות !
דרך אגב רוב הפיצות פה ברמה גבוהה יותר ,הפיצות הקפואות ממש זולות בהשוואה לארץ !
מחיר של 12 שקל לפיצה משפחתית
פיצה אקספרס מסעדה פיצה מרגריטה 36 שקלים
פשוט תכינו בבית , וכשר זו לא מילה רעה !
|
|
|
|
|
6. רק אח"כ אל תבכו שאתם לא מצליחים להוריד את הבטן...
אוכלים ומקטרים |
|
|
(21.10.15) |
|
|
|
פיצה דה לאונה ביריה ליד צפת אחת הטובות בעולם לדעת כולם
|
|
|
8. דחוף! האם ניתן להחליף את הגבינה
בבייקון קצוץ ותוספת של יותר גבינה?
|
|
|
9. הפיצה הכי דוחה בעולם היא באיטליה
דיקט בלי רוטב ובלי טעם.
|
|
|
10. בצק פיצה איטלקית בלי מנוחת לילה במקרר?!
|
|
|
11. נראה מעולה שילובים של בשר על פיצה זה מדהים
לכל הבכיינים של הכשרות, אף אחד לא מכריח אתכם, מי שלא מתאים לו שילוב של פפרוני או אנטריקוט על פיצה דקה יכול לוותר. ד.א. היא לא צריכה להכיל חלב יכולה להיות רק עם רוטב טוב אבל "שומרי הכם" ישר חייבים לקפוץ
|
|
|
12. Joes Pizza - גריניץ וילג
ניו יורק. קדימה לקפוץ לאכול שם. אחת הטובות. רחוב קרמיין על פינת בליקר.
|
|
|
13. איבדת אותי ב"קמח מרגריטה של פיווטי"
קמח רגיל כבר לא , |
מספיק אנין? |
|
(21.10.15) |
|
|
|
14. מדינה שהמציאה זני עגבניות(השרי הראשונה) - אין עגבניות
בושה וחרפה. היעדר מדיניות תכנון ייצור מזון. על מה מקבלים מאות פקידים במשרד החקלאות משכורת? על כלום?
בשנות ה-70 מכון וולקני המציא את זן עגבניות השרי הראשון (הכלאה בין עגבניה פרואנית לזן מניב ידוע. השיגו עגבניה עם טעם וערך מסחרי. הזן נקרא טומצ'יו). בהמשך נוצרו זנים נוספים. אבל ההולנדים השיגו את ישראל בפיתוח 100 זנים (הם יצואנים אדירים של עגבניות שרי, שליש מהסחר העולמי בעגבניות!)
|
|
|
15. קניתי אבן שמוט בחנות הכלי בית שווה ביותר ומשדרג
|
|
|
|
|
בבזאר הטורקי בעכו פיצה נאפוליטנית אמיתית טעים בטירוף!!!
|
|
|
18. איזה גבינה טבעונית מומלצת לפיצה ?
ניסיתי מגורדת של טבע דלי ו"צהובה מהטבע" והתוצאה לא משהו.
|
|
|
19. הפיצה בבוגרשוב 51 הכי טעימה בעולם!
פיציולית , |
תל אביב |
|
(22.10.15) |
בצק דק קריספי אוורירי, רוטב עגבניות איטלקיות מעולה, מוצרלה באפלו אמיתית ותוספות טריות! הכי טעים שיש. והופ לתנור לבנים
|
|
|
20. מי אוכל פיצה עם בייקון?
חזיר הוא החיה היחידה שאוכלת את החרא של עצמה...בתיאבון!
|
|
|
|
|
22. ממש לא. פיצה ברומא עם כל מיני
אפשרויות כמו ברוטב לבן.טעים הלכנו לשם שלוש פעמים לפחות משהו. ברוטב לבן שם הכרתי. טעים. אני מכינה גם טעים אבל רוטב הלבן משהו
|
|
|
23. למה לקלקל.דברים טובים
מדוע לא להיות נחמד.ולרדת על אנשים. ממש תעשו מאמץ לדבר יפה. אנחנו שמדבר הקללות ולא מסוגלים להיות נחמדים.רק מול מצלמות אתם מדברים מחמד
|
|
|
קנו אבן שמוט (שיש) ב80 ש״ח ,תפעילו אותה רבע שעה בתנור רגיל פזרו קצת קמח. פתחו חבילה של טורטיות בנוניות או גדולות. שימו רוטב עגבניות מבקבוק זכוכית של חברת mutty . פוררו גבינה צהובה מחתיכת בלוק קטן. קצת שמן זית למעלה וחממו על האבן על החלק התחתון 7 דקות שיהיה לכם קריספי. גם טעים וגם דק ולא משמין
|
|
|
25. בשר וחלב על הפיצה???????
|
|
|
לא מסתדר כמות הקמח עם המשקל,חצי קילו קמח זה 3כוסות ושני שליש. ולא חמש כוסות ככתוב
|
|
|
בטוח שזאת הכמות של המים? נראה לי שצריך כפול
|
|
|
|
|
29. זה פיצה מרגע שהאגרוף נכנס לבצק!
|
|
|
30. כל אחד יכנס לפיצריה וישים על הפיצה איזה תוספת שירצה
| |