אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
איך אתם אוהבים את ההמבורגר שלכם?
ירון קסטנבוים
פורסם: 05.11.15, 14:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 280 תגובות ב-125 דיונים
91. בישראל אין המבורגים יותר.. יש רק "אנטריקוט קצוץ גס"
רוטל   (06.11.15)
או משהו קשקושי כזה.
בארה"ב עדיין מגישים המבורגר כמו שצריך - ***טחון***, ואשכרה מבושל.
אם הייתי רוצה סטייק טרטר הייתי מזמין.
92. מומלץ לקשט את ההמבורגר החגיגי הזה בשינקן וגבינה!
(06.11.15)
93. נראה מעולה מנת הסרטן שהכינו לנו בכתבה
ליאור   (06.11.15)
94. כמו שלכם לא איכפת מסבל החיות כך למחבל לא איכפת מהסבל שלכם
לירון   (06.11.15)
לא מוצאים את הקשר - זה כי הקשר מקדים את זמנכם ואת יכולת השכלית שלכם
95. בוידאו
(06.11.15)
ההמבורגר נראה בכל אופן בחלקו העליון די שרוף ועומד אוטוטו להתפרק לפירורים . גמרת על ההמבורגר ..כך לא צולים המבורגר זה לא נראה טוב . נקודה .טעים ? ספק . יש לך הרבה מה ללמוד איך מכינים המבורגר מבשר טרי ומובחר .
96. ההמבורגר מתפורר ...גמר על הבשר בצלייה חבלז ..
(06.11.15)
97. המבורגר עסיסי ושעשוי טוב לא צריך תוספת מיונז . כלל וכלל !
(06.11.15)
98. איך שהוא מרים את ההמבורגר כבר מתחיל להתפרק לחתיכות .
(06.11.15)
המבורגר אין חיבור נכון בין השומן לבשר וגם באופן הצלייה .- שרף את ראב ראבו .
99. טאליבנים טבעונים - צאו לי מהצלחת!!!
תמיר   (06.11.15)
יותר גרועים ופנאטים מהחרדים.
100. לא ברור לי למה טבעונים לא אוכלים בשר
W   (06.11.15)
בשר זה חלק מהטבע או שלא?
101. נראה אותו עושה קבב על שיפוד .
מעיינוש   (07.11.15)
איך שהיה מרים את השיפוד היה נשאר לו רק הברזל . והקבב היה נופל לו מפורק לחתיכות פירורים בלי טעם ובלי ריח .
102. המבורגר אמריקאי
אורן   (07.11.15)
לא יודעים לעשות כאן המבורגר אמיתי . ההמבורגר הםשוט של בורגר קינג בארצות הברית טוב יותר וטעים מכל המבורגר שתאכלו בכל המסעדות בישראל
103. שמתם לב שהטבעונים מכורים לסרטי סנפ על מוות של חיות?
אחד העם   (07.11.15)
104. הבשר בא מהטבע לידיעת הטבעונים
ghg   (07.11.15)

105. נשבע שמחר אני מפסיק לאכול בשר אם
רונאלדיניו   (07.11.15)
טבעוני אחד ישלח לי הסבר איפה האדם לפני מאה שנה קנה קינטאה וגוג'י ברי
106. בשלן חובב
אוהב בישול   (08.11.15)
ירון בכל הכבוד הראוי !אתה מבשל נהדר, אבל למה אתה לא מציין בצורה יותר ברורה איזה חלק של הבשר, לא מספיק לומר בשר עסיסי כך וכך אחוזים,

אני ממליץ[ברשותך כמובן] על נתח אנטריקוט משוייש[שם תקבלו את השומן ] מעורב עם נתח סינטה , מכאן , ירון, אני מקבל את כל מה שאמרת , תודה על הטיפ
107. ההמבוגר הכי טעים אצל האחים אהרון בשוק התקווה
נאור   (08.11.15)
108. נראה טעים מממ..:)
(08.11.15)


נשלח מהסלולארי שלי
109. אין כמו מוזס !!
(08.11.15)


נשלח מהסלולארי שלי
110. כן גם אני לא הבנתי ..
(08.11.15)
זה גם בריא יש בזה ברזל לא ברור ..

נשלח מהסלולארי שלי
111. לא
(08.11.15)


נשלח מהסלולארי שלי
112. ואם נבחר ב ״רע״?
(08.11.15)


נשלח מהסלולארי שלי
113. בטוח שאף מסעדה בארץ לא טוחנת אנטריקוט להמבורגר. 138 ש"ח
(15.11.15)
לקילו בשופרסל דיל- פשוט מטורף. יוצא כ-35 ש"ח לסטייק. בארה"ב נתח מעולה הרבה יותר של RIBEYE (אנטריקוט) יוצא 4 דולר לסטייק בסופר. מישהו עושה פה עלינו המון כסף. מתי תגיע לארץ מהפיכת הבשר?
114. רעל, רעל, רעל
טייזו   (15.11.15)
115. גם אני אוכל בשר, אבל צאו מההתלהבות הילדותית שלכם.
טרף קל   (15.11.15)
אני יודע שאם הייתי רואה פעם אחת מה שקןרה בבית מטבחיים, הייתי נגמל לתמיד.
ובתכלס זה נכון גם לכל "הגברים", ו"הטורפים" קרניבורים עלק, ממש נמרים אתם.
לא הייתם מצליחים לשחוט טלה אפילו, מקסימום שאתם יודעים לעשות זה לבקש סטייק בסופר.
116. אני גם T-bone !!! אוהב טי בון :))
דני   (15.11.15)
117. לכל הטבעונים כאן אתם מעניינים לי תתחת! אל תכנסו למדור הזה
חייבים לז... תשכל   (16.11.15)
118. א כ ל ת י עם כ
א כ ל ת י עם כ ,   א כ ל ת י עם כ   (16.11.15)
א כ ל ת י עם כ
119. רק חבל שזה פשוט לא בשר בכלל...זה הכל חוץ מבשר במובן הקלאסי
(17.11.15)
120. כל התגובות המובילות כאן קשורות לויכוח הבלתי נגמר
מישהו ,   צפון   (17.11.15)
בין אוכלי בשר לטבעונים. מה עם כמה תגובות על הכתבה עצמה?
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה