אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
איך אתם אוהבים את ההמבורגר שלכם?
ירון קסטנבוים
פורסם: 05.11.15, 14:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 280 תגובות ב-125 דיונים
121. ממש לא טעים במוזס, אנחנו לא מכנסים יום לשם.
ישראלה   (17.11.15)
122. שלבים להכנת המבורגר מושלם!!
איצקו   (17.11.15)
1) דחיסת כמה שיותר פרות לשטח קטן ככל האפשר, מלא בצואה עד גובה ברך לפעמים.
2) התעללות שיטתית ממוסדת, הזרעות כפויות כל 9 חודשים, לקיחת התינוק לאחר ההמלטה.
3) האבסה במזון צמחי ירוד, מעורבב עם צואת עופות (עפ"י תקינה ממשלתית) ומעל ל 20 סוגי תרופות, רובן אנטיביוטיות, כדי להשאיר את ההמבורגר בחיים עד להעברתו למצב צבירה מת. תהליך שגם קשוחי ה"בשר זה טעים רצח" כאן לא היו רוצים לצפות בו.
4) יש להשתמש בתקציבי ענק (המושקעים בכתבות כגון זו) לשכנע את הציבור שבשר חיות זה מזון האלים, והוא, ורק הוא, עושה יאמי יאמי בבטן. אז פאק על עובדות ורגשות והיגיון בסיסי.
כל שנותר הוא להתנחם בעובדה שהאנושות משנה כיוון. אל תישאר מאחור. ההמבורגר שהוכרז כ"הטעים בעולם" הוא טבעוני.
123. בדקה 01:17
מ.מ.   (17.11.15)
בדקה 01:17 אתה עושה שם את הטעות הכי נפוצה והכי (סלח לי) טפשית.
1. אתה גורם לבריחת מיצים (שמנים ונוזלים) וגורם להמבורגר להיות יבש.
2. עשייה לא אחידה מבפנים ביחס לבחוץ, ומכאן לגרום לאפקט הקליפה.

ואני רק מכין המבורגרים כחובבן.

את ההמבורגרים אני מכין מסוג בשר אחד, כל המבורגר לסוגו.
ובתערובת אני מכניס שמן זין במקום שומן, טיפה כמון/פלפל, טיפה מלח ושום.
124. קבב זה מתכון אחר
בשלן חובב   (18.11.15)
קבב מכינים אחרת והמתכון הוא אחר, לכן אין קשר בין תגובתך לנושא הכתבה, להזכירך , כאן מדובר בהמבורגר
125. מה לא שמעתם על שרשרת המזון?
(19.11.15)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה